Najnovije vesti

BILA JE SA DEČKOM 2 GODINE, A ONDA GA JE UHVATILA U SEKSU SA DRUGOM: Poslao joj je 2 JEZIVE SLIKE od kojih joj se SMUČILO
Foto: Profimedia

PRELJUBA SE NE ISPLATI

BILA JE SA DEČKOM 2 GODINE, A ONDA GA JE UHVATILA U SEKSU SA DRUGOM: Poslao joj je 2 JEZIVE SLIKE od kojih joj se SMUČILO

Žena

Ejmi Svini (20) iz Glazgova bila je u vezi dugoj nešto preko dve godine. Rešila je da raskine s dečkom jer ga je uhvatila u seksu sa drugom.

Dečko nije mogao da se pomiri sa tom činjenicom i očajnički joj je slao poruke da se pomire, a kako mu nije opraštala poslao joj je sliku  kako sedi u njenoj odeći koju je ostavila kod njega u stanu, zajedno sa prljavim vlažnim maramicama kojima je skidala šminku.

"Kada smo raskinuli, bio je vrlo uznemiren. Prvo mi je slao ljigave i patetične poruke, a onda je usledila završnica u vidu njegovih selfija u mojoj odeći kako bih ga, kako mi je rekao "primetila". Takođe je čuvao i vlažne maramice kojima sam skidala šminku. Kada sam ga pitala zašto to radi, rekao mi je da "upija moje mirise".

Celu jezivu prepisku je objavila na Tviteru i odmah postala viralni hit. Uopšte joj  ne pada na pamet da se pomiri sa njim. 

Kurir.rs/Foto Printscreen/Twitter

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...