NE SKIDAJTE SE U KUPAĆI PRED NJIM PRE NEGO ŠTO URADITE OVO: Svaki muškarac LAŽE kada kaže da ovih 6 stvari NE PRIMEĆUJE!
Foto: Profimedia

SAVET

NE SKIDAJTE SE U KUPAĆI PRED NJIM PRE NEGO ŠTO URADITE OVO: Svaki muškarac LAŽE kada kaže da ovih 6 stvari NE PRIMEĆUJE!

Žena -

Sezona godišnjih odmora zvanično je otvorena i svi se trude da izgledaju što bolje mogu u kupaćim kostimima. Međutim, ovih šest trikova nipošto nemojte preskakati, jer će vaš partner i te kako primetiti.

1. Koža lica

Posebno ukoliko nosite tešku šminku, pojačana nega tokom letnjih meseci i hidratacija ne smeju se izbegavati.

Trik:

Protiv masne kože, koristite kukuruz, peršun, ruzmarin... s druge strane, suvoj pomozite kamilicom. Koliko planirate vi da se odmorite, toliko dozvolite i vašem licu da se odmori!

2. Koža uopšte

Pravi saveznik protiv suve kože tokom letnjih meseci kad se nose kratke suknje i pantalone, svakako je kokosovo ulje, koje može zameniti i vaš omiljeni losion! Vaš muškarac će i te kako primetiti ukoliko preskačete taj korak. Neće vam to odmah reći, ali će vam svakako nespretno sugerisati da bi možda trebalo da unosite malo više vode ili tako nešto.

3. Bikini zona

Kada nosite kupaći, svi vide vašu bikini zonu. Najjednostavniji način da se riješite dlačica na ovom području je brijanje, ali to može dovesti do svrbeža kada dlačice počnu da rastu. Takođe, ako imate debele ili tamne dlačice, crne tačkice su gotovo uvek vidljive čak i nakon svežeg brijanja. Druga mogućnost da se dobije savršena bikini linija je vosak. Depilacija se može obaviti jednom u svakih mesec do dva, u zavisnosti od toga koliko vam brzo rastu dlačice.

Trik:

Uklonite tamna područja redovnim nanošenjem losiona ili korišćenjem posebnih krema protiv urastanja dlačica.

foto: Profimedia

4. Koža pazuha i tamni krugovi

Ako želite da koža vaših pazuha izgleda svetlije i da dlačice sporije rastu, možete isprobati ovu jednostavnu organsku domaću kremu za izbeljivanje:

2 kašičice kurkume u prahu

1 kašičica sode

3 kašičice meda

sok od pola limuna

Pomešajte sastojke zajedno kako biste stvorili gustu smesu. Pre nanošenja ove kreme pazite da dobro očistite područje pazuha. Nakon primene, ostavite 20 minuta da se osuši, a zatim isperite.

5. Ravan stomak

Ravan stomak je ključ dobrog izgleda u bikiniju! Jedna od najužinkovitijih vežbi je podizanje lopte. Lezite na leđa s nogama ravno i stavite ruke iznad glave. Počnite držeći loptu iznad glave. Dižite je iznad i podižite noge u susret lopti. Zatim stavite loptu između gležnjeva i vratite noge prema podu. Ponovite ovo 10 do 12 puta. Leđa treba da držite ravno na podu. Boks je takođe jako dobar način da izgubite dodatne centimetre oko struka. Dodajte ga u kardio rutinu!

6. Zategnuta zadnjica

Predajte se čučnjevima, običnim, sa udarcima... uključite ruke, uključite podizanje kako bi vam i struk bio zahvalan. Ukoliko niste počeli na vreme, moguće je da ćete odmah "skočiti" na zahtevnije vežbe, kao što je pištolj čučanj, za što brže dostizanje dobrih rezultata. To je teška vežba s puno posla za kolena, zato budite pažljivi i nemojte previše da se naginjete.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Novi.ba/Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track