OSEĆAO SAM SE BOLESNO: Ispovest muškarca koji je prevario ženu sa kojom je 9 godina u braku! Ne znam šta da radim, KRIVICA ME UBIJA
Foto: profimedia

MUČI GA OSEĆAJ KRIVICE

OSEĆAO SAM SE BOLESNO: Ispovest muškarca koji je prevario ženu sa kojom je 9 godina u braku! Ne znam šta da radim, KRIVICA ME UBIJA

Žena -

Jedan muškarac je devet godina u braku, ali je prevario ženu, sada se kaje, ali krivica ga izjeda iznutra.

Ne znajući kako da se reši osećaka krivice, odlučio je da potraži savet stručnjaka od kolumnistkinje The Sun-a, Dear Deidre.

"Imam 33 godine, a moja predivna supruga 29. Sledećeg meseca biće nam devet godina koliko smo u braku. Imamo ćerku staru šest godina i, iako nam u braku nije uvek bilo savršeno, uvek smo tu jedno za drugo.

Radim u velikom IT prodajnom timu, a moja je žena ostavila svoju karijeru po strani i radi skraćeno kako bi mogla da brine o našem detetu.

foto: Profimedia

Jednom prilikom sam imao edukaciju nedaleko od mog rodnog grada i iskoristio sam priliku naveče posetiti majku i oca. Planirao sam prespavati kod njih pa sam otišao na moje omiljeno mesto na piće.

Tamo sam ugledao devojku koju nisam video otkako smo bili tinejdžeri. Mojih je godina i izgleda fantastično. Razgovarali smo i prisetili se kako je među nama bilo hemije, iako nikada ništa nije bilo među nama.

Potom smo otišli do nje i podelili flašu vina. Rekla je da se razvela. Priznajem, bio sam uzbuđen, znao sam kuda sve to vodi.

Imali smo savršeno veče koje se završilo seksom. Bio je dobar, ali ništa posebno. Čim smo završili složili smo se da je ovo samo avantura za jednu noć i neće se ponoviti. Rekla mi je da se ne zamaram time, da se to dogodilo samo zbog dobrih starih vremena, da je najbolje da sve zaboravimo.

Volim svoju ženu i ne mogu verovati da sam tip muškaraca koji vara. Osećao sam se jako loše, gotovo bolesno zbog toga.

To se dogodilo pre šest meseci, ali u glavi mi je stalno. Moja supruga je čak rekla kako vidi neku napetost u meni, zabrinuta je za mene.

Znam ako joj priznam da će odmah želeti razvod. Jednostavno ne znam šta da radim sa tom krivicom koju osećam svaki dan.

foto: Profimedia

Dobio je sledeći savet:

Krivica je užasna emocija kojom se ne postiže baš ništa. Ono što je važno je - naučiti lekciju iz toga što se dogodilo.

Kažete da ste stvoreni jedno za drugo, ali brak vam nije savršen. Je li možda zakazao na seksualnom planu? Ili ste prestali pronalaziti vreme za razgovor i obraćanje pažnje jedno na drugo, radije buljite u televizor ili mobilni?

Nedostaje li njoj možda stimulacija koju donosi karijera ili sada imate manje tema za razgovor jer vam je svakodnevica različita?

Što god sputavalo vaš brak od toga da bude savršen, nemojte dopustiti da to bude laž. Poradite na tome. Pozitivni napori će ukloniti taj osećaj krivice".

foto: profimedia

Kurir.rs/TheSun/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track