ŠOKIRANI GOST OBJAVIO SULUDA PRAVILA NA VENČANJU: Poklon ne sme biti jeftiniji od 7.500 dinara, a to nije NAJGORE! Ovo nikako ne smete uraditi MLADI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter, Profimedia

ZBUNJUJUĆE

ŠOKIRANI GOST OBJAVIO SULUDA PRAVILA NA VENČANJU: Poklon ne sme biti jeftiniji od 7.500 dinara, a to nije NAJGORE! Ovo nikako ne smete uraditi MLADI! (FOTO)

Žena -

Svako želi da mu venčanje prođe besprekorno i da taj dan pamti kao najlepši u životu. Mlade su posebno osetljive na to, pa ponekad preteraju s planiranjem detalja.

Jedna mlada je tako složila listu za goste s instrukcijama o oblačenju i ponašanju na ceremoniji. Šokirani gost je bizarni spisak objavio na internetu.

Poduži popis "pravila i regulacija" počinje molbom da se dođe od 15 do 30 minuta ranije. Zvanicama je strogo zabranjeno da nose belu, krem i boju slonovače. Žene ne smeju imati prejaku šminku, a od frizura su dopušteni samo konjski rep i obični bob.

foto: Profimedia

Važno je pravilo da se ne sme snimati tokom ceremonije niti objavljivati na društvenim mrežama dok ne stigne dopuštenje. E, a onda kada konačno dobiju zeleno svetlo, gosti moraju objavljivati pod određenim tagom. Najvažnije je od svega (i to je istaknuto velikim slovima) da niko ne sme da razgovara s mladom. Osim što će svi morati da nazdravljaju jednom vrstom konjaka (bez izuzetka), poklon mladencima ne sme biti jeftiniji od 75 dolara (7.500 dinara).

Objava je izazvala velik interes korisnika društvenih mreža, a svi su se uglavnom šalili s nebuloznim zahtevima.

"Najpametnije je potvrditi dolazak, a onda ne doći. Mlada bi bila toliko besna da bi verovatno poslala račun", napisao je neko, a bilo je i šala tipa: "Platio bih 75 dolara samo da dođem i gledam dramu".

foto: Profimedia

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia, Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja