Najnovije vesti

ISPOVEST UDOVICE KOJA SE ZALJUBILA U RAZVEDENOG MUŠKARCA: Dopisujemo se već 6 meseci, a on me ZAVLAČI! Potražila je savet VIDOVNJAKA i doživela ŠOK!
Foto: Profimedia

TRAŽI ŠANSU ZA SREĆU

ISPOVEST UDOVICE KOJA SE ZALJUBILA U RAZVEDENOG MUŠKARCA: Dopisujemo se već 6 meseci, a on me ZAVLAČI! Potražila je savet VIDOVNJAKA i doživela ŠOK!

Žena

Jedna udovica ponadala se da će posle smrti muža ponovo naći sreću u ljubavi. Ona se pre pola godine počela dopisivati sa razvedenim muškarcem, a kada je hteo da se nađu, stalno pronalazi izgovore. Potražila je savet vidovnjaka. 

Poštovani Mevludine, udovica sam, a pre šest meseci sam upoznala čoveka koji je razveden. Znamo se već duže vreme, ali pre šest meseci smo razmenili brojeve telefona i počeli da se dopisujemo. I dalje je sve ostalo na dopisivanju, nije došlo do ničeg većeg, iako on stalno piše da bi voleo da se to dogodi.

Kad razgovaramo da treba da se vidimo, ujek nađe neki izgovor. Vidim da tu nešto ne valja, ali svaki put mu popuštam. Hoće li nešto biti od te veze? Jako patim za njim, stalno se preispitujem gde sam pogriješila.

Usledio je odgovor

Po prirodi ste vrlo osećajna žena, dosta ste se napatili, a kroz život ste uvek bili i muško i žensko kad je trebalo. Malo tog dobrog ste doživeli, ali ipak ste imali snage da krenete dalje. Što se tiče ovog čovjeka, odmah da vam kažem da ništa od njega, ja ga povremeno vidim sa drugom ženom. Vas drži kao rezervu sa strane, ali verujte, on zapravo nije ni za koga. Ne dopustite da vas zavarava, zapravo je dobro da se između vas ništa ozbiljnije nije dogodilo. U idućoj godini vidim vas s drugim gospodinom, koji je vrlo požrtvovan, pažljiv i pozitivan čovjek. To će prvo biti prijateljstvo, a zatim će prerasti u ljubav. Kroz četiri godine vidim vam napredak na svim poljima i bićete zadovoljni.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto Prodimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...