LUCIJA ŽIVI U VILI OD 9 SPAVAĆIH SOBA, SA LIFTOM I BAZENOM: Imala je 135 KG, smršala 30 KG, a sad ima STRAŠNU poruku za sve DEBELE DEVOJKE
Foto: Printscreen

SAVETI MLADE DEVOJKE

LUCIJA ŽIVI U VILI OD 9 SPAVAĆIH SOBA, SA LIFTOM I BAZENOM: Imala je 135 KG, smršala 30 KG, a sad ima STRAŠNU poruku za sve DEBELE DEVOJKE

Žena -

Zagrepčanka Lucija Šarić (24), koja je postala popularna posle emisije "Život na vagi" gde je smršala osam kilograma, ima poruku ohrabrenja za sve "deblje devojke".

Lucija, koja je nekad imala 135 kila, ukupno je skinula do sada 30 kilograma, a sada želi da doći do 68-70 kilograma, poručila je "debeljucama" da blistaju i pored viška kilograma.

"Deblje devojke ne drže do sebe, deblje devojke ne izgledaju privlačno, deblje devojke ne mogu da nose lepu garderobu?! Ma dajte, ovo su najgluplje rečenice koje sam ikada čula ! Prvo, poruka svim debljim devojkama: Blistaj, jer kako zračiš tako i privlačiš. Drugo, ako ste zadovoljne sa svojim telom kakvo god da je, uživajte i nosite se tako, ako niste, onda se trgnite i poduzmite nešto", komentarisala je ćerka tajkuna Marijana Šarića iz Sesveta.

foto: Printscreen

Lucija savetuje da treba napraviti strategiju i biti istrajan u svom planu.

"Koliko god da je teško i ne ide sve po planu, ali nema predaje. Imajte cilj, napravite strategiju i padajte, ali se i dižite sve dok jednom ne uspete. Treće i najvažnije uvek, ali uvek držite do sebe, izgledajte lepo i nosite osmeh na licu jer on je najlepši ukras", rekla je Lucija.

Pozdrav svima.??. Evo,zapoceti cu sa ovom slikom i tekstom kako bih objasnila zasto sam otvorila ovaj fanpage o predivnoj Luciji. Na pocetku,da odmah kazem,ovo je prvi fanpage koji sam ikad otvorila. Uvijek sam imala misljenje da su fanpage stranice ulizivanje i da to rade samo djeca. A evo,sada sam bas jednu napravila ja. Mislila sam se dugo,da ili ne. I na kraju sam se ipak odlucila. Shvatila sam,njoj ce to mozda popraviti dan,dati jos vise snage,a takoder imam priliku objasniti neke stvari ljudima. Molim vas,pogledajte dobro ovu sliku. Zaboravite sve sto znate ili ste culi o njoj. I recite sto vidite. Ako mene pitate,ja vidim jednu prvo,predivnu zenu sa lijepim osmjehom. Kada usporedim prvu i drugu sliku,razlika je ocita. S toga,zakljucujem, da je zasigurno ulozila mnogo truda. Te da je jaka i uporna. Sigurno je bilo tesko postici ovaj rezultat,ali ona nije odustala i nista ju nije sprjecilo da uspije. Ova slika je primjer svima.. Jako me ljuti kada cujem komentare,kako joj je sve servirano,kako je razmazeno deriste i da moze dobiti sto pozeli. Da,moze. Ne zato sto ima novaca,nego zato sto je uporna i dobit ce ono sto pozeli. Stanite malo,razmislite prije nego pocnete pricati gluposti. Ona si moze priustiti stvari,ali nitko nije vjezbao za nju,nitko ju nije tjerao da ide trenirati i mrsaviti.Ako mislite da je to radila zbog nagrade,pa ljudi. I sami govorite kako je sve to zato sto ima....Nije morala izgubiti ove kilograme,ali je. Pokazala je sebi i nama da se moze. I moze se. Bez obzira imate li osobnog trenera ili cete trcati stepenicama kuce,moze se. Bitna je volja i zelja za promjenom. A to je ova cura shvatila i zato kapa do poda. Ja znam da ce ona ovako nastaviti i da cemo je za kratak period gledati kao mrsavicu. Ne jer ona to moze,nego jer ona to zeli. #yourprincipessa ???

Објава коју дели Lucija Saric (@principessalucija) дана

Podsetimo, Lucija je izazvala lavinu komentara kada je u televizijskoj emisiji pokazala svoju luksuznu kuću sa devet spavaćih soba, 13 kupatila, liftom, bazenom i kuglanom. Ispričala je i kako bi se snašla u životu da nema sve te pogodnosti, a kada "sredi" svoju kilažu planira da se posveti muzičkoj karijeri i napiše knjigu.

foto: Printscreen/Insagram

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track