TOPLI EGIPAT: Za letovanje još uvek nije kasno!
Foto: Promo

TOPLI EGIPAT: Za letovanje još uvek nije kasno!

Žena -

Možda vam poslovne ili privatne prilike nisu dozvolile letovanje u toku vrelih meseci, možda ne volite gužvu koju oni donose ili vrelinu koja je neizbežna u tom periodu... Srećom, nije kasno da odete na letovanje u ovoj godini. Topli Egipat je sad, zapravo, i najprijatniji za odmor i kupanje.

foto: Promo

Oktobar i novembar u Hurgadi nude vam oko devet sunčanih sati dnevno, sa najnižom dnevnom temperatutom koja ne ide ispod 17°C, dok najviša dnevna dostiže prijatnih, letnjih 31°C. Temperatura mora doseže 25. podeo, što je više nego idealno za kupanje i odmor na plaži.

foto: Promo

Za sve vas koji ste željni laganog odmora, na kom neko drugi brine da vama bude lepo i da vam ništa ne nedostaje, a da pritom ne morate za to da izdvojite čitavo bogatstvo, pravi izbor biće hotel Desert Rose 5* sa svojom All Inclusive uslugom.

Šetnja kroz cvetne bašte, drvorede urminih palmi, sve do plaže u vidu lagune, biće vaš omiljeni deo dana. Svakako ćete uživati i u odličnoj usluzi hotelskog osoblja i raznovrsnoj ponudi glavnog hotelskog restorana „Palm“, ali i brojnim drugim sadržajima – akva parku, bazenima, barovima i a la carte restoranima.

foto: Promo

Za one druge, koji su nešto drugačije zamislili svoje jesenje letovanje, predlažemo krstarenje Nilom ,koje svakako kombinuje boravak u nekom od hotela u Hurgadi, ali nudi i fenomenalnu avanturu koja uključuje posetu Luksoru i Dolini Kraljeva, obilazak hramova iz ptolomejskog perioda, upoznavanje Asuana i Kaira, kao i božanstvene Aleksandrije.

Jedno krstarenje, atoliko kulturno-istoriskih lokaliteta, učiniće da se osetite kao da putujete kroz vreme, upoznajući civilizaciju koja označava početak svih početaka.

foto: Promo

U turističkoj agenciji 1 A Travel , možete se raspitati detaljnije o svemu vezanom za obe ponude, ali i saznati za druge, interesantne ponude za jesen i zimu 2018/19, kao što su individualna putovanja. Jedno od njih je takođe neobično letovanje u Jordanu , a drugo se odnosi na kratku posetu magičnom Istanbulu, sa upoznavanjem gradskih znamenitosti.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track