Najnovije vesti

IZBACILI SU JE IZ TERETANE JER JE BILA NEPRIKLADNO OBUČENA: Studentkinja doživela blam na treningu, a EVO šta su joj zamerili! (FOTO)
Foto: Profimedia

da li su preterali?

IZBACILI SU JE IZ TERETANE JER JE BILA NEPRIKLADNO OBUČENA: Studentkinja doživela blam na treningu, a EVO šta su joj zamerili! (FOTO)

Žena

Rekla mi je da "tako ne mogu trenirati", a ja sam je sam zbunjeno gledala jer nisam znala na što tačno misli”, ispričala je studentkinja.

 

Nekako verujemo da je onima koji dolaze u teretane u fokusu njihov fizički izgled i vežbe koje rade, pre nego šta drugi o tome misle. Ali, ispostavilo se suprotno. Naime, jedna je devoka izbačena iz lokalne teretane u jednom nemačkom gradu, u koju je inače išla dve godine i to zbog "topa" koji je obukla za jedan trening.

 

22-godišnja studentkinja prava Marni šokirala se kad joj je prišla radnica teretane i rekla joj "ne možeš ovako trenirati", indikativno pogledavši njenu odeću za trening koja se sastojala od helanki i crnog “krop topa”, topa koji joj je prekrio pupak. Prema mišljenju zaposlene teretane, radi se o "autfitu koji previše odvlači pažnju".

 

 

Video se tek manji deo stomaka

 

"Rekla mi je da "tako ne mogu trenirati", a ja sam je sam zbunjeno gledala jer nisam znala na što tačno misli. Tada mi je rekla da ne mogu nositi sportski grudnjak. Šokirala sam se jer se uopšte nije radilo o sportskom grudnjaku, a da se i radilo o njemu, šta onda? Radnica je samo rekla da ostalim vežbačima u teretani takva odeća previše odvlači pažnju”, ispričala je studentkinja koja je svoj autfit objavila na svom nalogu na Tviteru. Vidljivo je kako se vidi tek manji deo njene kože stomaka i leđa.


"U kom mi to stoleću živimo?", zapitala se Marni.

 

Korisnici društvenih mreža u komentarima su se uglavnom su stali na stranu studentkinje.

 

“Molim?! Ljudi u mojoj teretani vežbaju u kratkim pantalonama i sportskim grudnjacima i nitko to ne primećuje. Vrieme je da napišeš službenu žalbu”, napisala je jedna korisnica, a njene reči ponovli su i mnogi drugi.

 

Kurir.rs, Magazin.hr / Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...