TAŠTA ŽELI SEKS SA MNOM OD PRVOG DANA, A ŠTA JE TEK REKLA DRUGIMA! Zet se našao u neobranom grožđu, vrhunac je bio kada je ćerki iza leđa uradila OVO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

TAŠTA ŽELI SEKS SA MNOM OD PRVOG DANA, A ŠTA JE TEK REKLA DRUGIMA! Zet se našao u neobranom grožđu, vrhunac je bio kada je ćerki iza leđa uradila OVO!

Žena -

Srećne su one porodice u kojima se snaje i svekrve odlično slažu, iako je to prava retkost. Isto se može reći i za zetove i tašte. Jedan mladić, doduše, uopšte nije imao taj problem jer ga je tašta obožavala od samog početka.

Kako se kasnije ispostavilo, nije to bila nevina ljubav prema izabraniku svoje ćerke, već je ova tašta imala mnogo perverznije misli. Tašta je otišla toliko daleko da je iz čiste požude ukrala zetove gole fotografije iz ćerkinog mobilnog telefona, zbog čega se on osećao poniženim i zlostavljanim. Žrtva ove nesvakidašnje situacije sve je objasnila na društvenoj mreži.

foto: Profimedia

"Supruga i ja smo zajedno nekoliko godina i imamo naviku da šaljemo jedno drugom golišave fotke od samog početka naše veze. To nam je jednostavno fora. Tašta se pali na mene otkad me upoznala i to je vrlo jezivo. I žena i ja smo o tome razgovarali s njom, nakon čega su se stvari naizgled smirile. Ona je i dalje flertala sa mnom, ali smo to pripisali njenom karakteru jer žena flertuje sa svima", započeo je muškarac svoje izlaganje.

foto: Profimedia

Dodao je kako su jednom njegova žena i tašta provele zajedničko poslepodne, tokom kog je njena mama ušla u fotogaleriju na njenom mobilnom dok je ova bila u WC. Njegove kompromitujuće fotke poslala je sebi. Ćerka je sve provalila. Napala je majku tražeći da izbriše fotografije, što je ona hladno odbila, ne pokazujući kajanje.

"Sada me olajava govoreći ljudima da je izbegavamo, a ja im ne mogu otkriti pravi razlog", napisao je mladić.

Muškarcu su korisnici društvenih mreža dali savete o tome šta da uradi u ovakvoj situaciji.

"To je zlostavljanje tvog i supruginog braka. Zgrožena sam što bi jedna tašta napravila tako odvratnu i ružnu stvar", "Žao mi je, čoveče. Zbog ove priče mi se okreće želudac", poručili su mu i savetovali da potraži pravnu pomoć jer na to itekako ima pravo.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Reddit, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track