POZVALA SAM PRIJATELJICU (40) NA ŽURKU, ALI OVU NEPRIJATNOST NISAM OČEKIVALA: Kada sam videla šta je uradila dečku moje ćerke (19), SKAMENILA sam se!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

POZVALA SAM PRIJATELJICU (40) NA ŽURKU, ALI OVU NEPRIJATNOST NISAM OČEKIVALA: Kada sam videla šta je uradila dečku moje ćerke (19), SKAMENILA sam se!

Žena -

Jedna majka organizovala je žurku sa svojoj odraslom decom i njihovim partnerima, pa je pozvala i svoju najbolju drugaricu. Međutim, nije očekivala da će joj baš ona napraviti veliku neprijatnost.

Na zabavi su bili njen sin (21), njegova devojka (19), ćerka (19), njen dečko (21), najbolja prijateljica ćerke (19), njen dečko (19) i pijateljicu (40).

foto: profimedia

"Poznajem tu ženu i družile smo se, ali samo preko naših ćerki, sumnjam da bismo se inače sprijateljile. U svakom slučaju, igrali smo neku igru gde treba izvući kartu, pročitati pravilo i to uraditi to. Došla je na red karta na kojoj je pisalo da moraš uhvatiti nešto na K. Ja sam uhvatila kvaku, sin je primio ključeve itd, a onda je moja "prijateljica" zgrabila dečka moje ćerke za polni organ", ispričala je ona i dodala:

foto: Profimedia

"On to nije očekivao, što je odmah i rekao, a videlo se da mu je neprijatno. Ja sam ostala skamenjena, ali svi ostali su se smejali pa nisam htela da pravim scenu. Mislila sam da je to potpuno nedopustivo i da je situacija bila obrnuta, da je stariji muškarac to napravio mladoj devojci, sigurna sam da bi svi bili zgroženi. Ili možda preterujem?", pitala je.

Korisnici na društvenoj mreži gde je objavljena ova ispovest su jednoglasni da je ponašanje bilo krajnje neprimereno te, baš kao i ona, ističu kako bi svi istog trena skočili da muškarac u četrdesetim tako zgrabio dvostruko mlađu devojku za grudi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track