SVI SU MI REKLI DA GA SE KLONIM, ALI NISAM IH POSLUŠALA: Kada je ušetao zinula sam, a onda je USLEDIO PAKAO! Desilo se upravo ONO čega sam se najviše PLAŠILA!
Foto: Profimedia

iskreno

SVI SU MI REKLI DA GA SE KLONIM, ALI NISAM IH POSLUŠALA: Kada je ušetao zinula sam, a onda je USLEDIO PAKAO! Desilo se upravo ONO čega sam se najviše PLAŠILA!

Žena -

Devojka je otišla na glamurozno venčanje kod svoje najbogatije radnice, a onda je videla dečka iz svojih snova. U pitanju je bio mlađi brat devojke koja je zaposlena kod nje, a odmah je stiglo upozorenje da ga se kloni. Međutim, strast je učinila svoje, i onda se desilo ono čega se najviše bojala.

Mladini roditelji pripremili su roštilj za sve nas koji smo te večeri stigli izdaleka. Sve je bilo puno aristokrata, onih starih i svi su bili uštogljeni i puni sebe. Nervozno sam gledala kome mogu da se prikačim. A onda sam ugledala njega.

Kunem se, čim sam ga videla, u glavi je počela da mi svira pesma "Angel" grupe "Aerosmith". Bio je baš onaj tip muškarca u koga gledate razjapljenih usta. Ispod košulje sam uočila formirane trbušnjake. Naravno, delovalo mi je da je bolje da i ne pokušavam da mu se približim, bio je previše van moje lige. Raspitala sam se o njemu i rečeno mi je da je to Maks, Dženin mlađi brat kog nipošto ne smem da diram.

Inače, mlada, Džen, je moja prijateljica sa posla, kojoj sam nedavno postala nadređena, zbog čega je situacija među nama bila dosta napeta. Iako sam smatrala da je u redu da joj ja budem mentor, čak sam i sedam godina starija od nje, nekako smo imale odnos kao matora tetka i kul, urbana nećaka. I bila sam počastvovana što me je kul Džen pozvala na venčanje.

Zahvaljujući viskiju, dobila sam dodatno samopouzdanje i čim sam dobila priliku započeo je razgovor sa Maksom.

Moj pijani pokušaj razgovora i muvanja urodio je plodom. Oko 4 ujutro je Maks bio u mom krevetu, u mojoj kabini. Imali smo seks dva puta. Tek ujutro došlo mi je do mozga da sam upravo imala seks sa mlađim bratom svoje zaposlene.

Da maler bude veći, kondom je pukao i morala sam da uzmem pilulu za dan posle. Molila sam se da ništa ne dođe do Džen, a nisam znala kako da odreagujem kada je budem videla na poslu.

Na poslu je usledio pravi pakao, jer posle dana i dana ignorisanja, shvatila sam da moja zaposlena zna sve o onome što se desilo, Maks joj je zapravo samo dan posle sve ispričao.

Na kraju, nekako smo izgladile odnos - profesionalno. Jedva smo uspele da vratimo prijateljski odnos, ali nikad više nije dozvolila sebi da kaže jednu reč o Maksu. Ovo je bio jasan prećutni znak da on treba da je mrtav za mene. I tako sam to i prihvatila, zahvalna što i dalje imam svoju "kul" prijateljicu.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Thecut / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track