PENZIONER (67) OŽENIO BLOGERKU (29)! Imao je para kao pleve, kod njega se jelo sa golih ženskih tela, a sad više NEMA NIŠTA i evo kako mu je u braku sa 38 GODINA MLAĐOM! (FOTO)
Foto: Facebook screenshot

LJUBAV NE ZNA ZA GODINE

PENZIONER (67) OŽENIO BLOGERKU (29)! Imao je para kao pleve, kod njega se jelo sa golih ženskih tela, a sad više NEMA NIŠTA i evo kako mu je u braku sa 38 GODINA MLAĐOM! (FOTO)

Žena -

Stiv Zielinski stekao je ogroman novac tako što je vodio jedan neobičan restoran, gde se jelo sa golih tela konobarica. Međutim, zbog turbulentne prošlosti nije ostvario veliku želju - da se kandiduje za državni senat. Kada je to pokušao, u javnosti se pojavila njegova fotografija sa ženom odevenom u Plejbojevu zečicu.

To mu je pomrsilo sve konce.

S druge strane, biša žena uzela mu je sve što je stekao! Razvod ga je koštao 1,2 miliona dolara. Život mu se preokrenuo naopako, ali on ne žali, jer je u jednom kafiću upoznao Emili Čarman koja, kako tvrdi, nije sa njim zbog novca, pa sa njom uživa u pravoj ljubavi.

Isprva nije verovao da će ona pristati na viđanje.

"Imao sam skoro 60 godina. Mislio sam da neće biti zainteresovana za mene, ali smo postali prijatelji pa smo polako izgradili vezu", ispričao je on stranim medijima.

Danas, uglavnom se bori samo sa ružnim komentarima i brojnim pitanjima poput:

"Ljudi mi kažu - šta ćeš da radiš kada budeš imao 77 godina, a ona 40? Ja im kažem da ću se ponašati kao i do sada".

"Ona nije sponzoruša", napominje on: "Poslednja žena mi je uzela sav novac, tako da Emili od mene to neće dobiti. Mnogi moji drugovi su slobodni, imaju lambordžini i fereri, a devojke ih biraju jer misle da imaju novac", objasnio je on.

Emili je, inače, lični trener a takođe vodi i blog o veganstvu. Nije joj problem što je njen suprug stariji od njene majke. Njihova veza veoma joj prija i nikada joj godine nisu predstavljale problem.

Kurir.rs/Mirror/Foto: Facebook screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track