Najnovije vesti

DAME, KONAČNO SAZNAJTE ŠTA MU JE U MOZGU! ŠTA SE MOTA PO NJEGOVOJ GLAVI: Imamo odgovore o prevari, seksu... 250.000 muškaraca ODALO se šta stvarno misli o ŽENAMA!
Foto: Shutterstock

Razotkrivanje

DAME, KONAČNO SAZNAJTE ŠTA MU JE U MOZGU! ŠTA SE MOTA PO NJEGOVOJ GLAVI: Imamo odgovore o prevari, seksu... 250.000 muškaraca ODALO se šta stvarno misli o ŽENAMA!

Žena

Drage dame, odgovori 250.000 muškaraca pomoći će vam da saznate mnogo toga o jačem polu što možda niste znale

Kristofer Brija i Migel Almaraz, profesionalni istraživači i autori nove knjige „Dođavola, šta muškarci stvarno misle?“, ispitali su ogroman broj muškaraca kako bi svojoj prijateljici koja se razvodila ponudili odgovor upravo na to pitanje.

Oni su sastavili listu od 170 pitanja i poslali je na 250.000 adresa širom sveta. Otkrivamo vam neka od najinteresantnijih saznanja...

foto: Shutterstock

Zašto vreme radije provode s prijateljima? U druženju s prijateljima postoji doza opuštencije koju muškarci sa suprugama ili devojkama teško ostvaruju. Viđanje s prijateljima ih relaksira, ali kažu da nemaju ništa protiv da partnerku koja je zabavna i raspoložena ponekad povedu na ta druženja.

foto: Shutterstock

Šta misle o vezama s koleginicama s posla? Uglavnom sve najlepše! Bili biste iznenađeni kad biste znali koliko muškaraca je u tajnoj vezi sa svojom koleginicom ili koliko njih razmišlja da obrne neku... Ali jedna petina muškaraca je protiv toga jer ne žele da iskomplikuju ili ugroze posao.  

Koliko izlazaka treba da prođe pre prvog seksa? Dve trećine muškaraca misli da su to tri izlaska.

Da li bi varali da mogu da se izvuku? Da! Jedan od pet muškaraca uradio bi nešto sa strane kad bi mogao da se izvuče bez posledica. Ali istina je i da se veliki broj njih pokaje zbog prevare kad shvati da (kvalitetna) veza počinje da im propada.

foto: Shutterstock

Da li im smeta ako žena više zarađuje? Ne! To je laž. Oko 88 odsto njih oseća se prijatno uz partnerku s boljom platom.

Vole li da se maze? Da! Čak 93 odsto muškaraca uživa u maženju - bez ikakve potrebe da ono vodi ka seksualnom odnosu.

Zašto vas neće pozvati na drugi sastanak? Razlog broj jedan koji će odbiti većinu muškaraca je ženska arogancija.

foto: Shutterstock

Koliko puta nedeljno žele seks? Što češće! Možda nekima to neće biti iznenađenje, ali čak 25 odsto muškaraca želi seks šest do devet puta nedeljno, a ostatak ga želi između tri i pet puta sedmično.

foto: Shutterstock

Da li je u redu pričati o bivšem? Ne, ne i ne!! Većina muškaraca o tome ne želi ništa da zna, pa ćaskanja o bivšem sa sadašnjim partnerom zauvek zaboravite.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...