AMERI PRIKAZUJU SRBE KAO DOBRE MOMKE: Beograd centar zbivanja u novoj sezoni SEAL Teama!
Foto: Promo Printskrin Youtube

KONAČNO SMO I TO DOČEKALI

AMERI PRIKAZUJU SRBE KAO DOBRE MOMKE: Beograd centar zbivanja u novoj sezoni SEAL Teama!

Pop kultura -

Američki kanal CBS trenutno u Srbiji već nekoliko dana snima treću sezonu serije "SEAL Team".

Radnja nastavka se, kako saznajemo, i dešava u Beogradu, a Srbi će konačno biti prikazani kao dobri momci koji žele da pomognu kolegama da spreče novi svetski rat.

"SEAL Team" je vojna dramska serija koja prati profesionalni i privatni život pripadnika najelitnije jedinice dok vežbaju, planiraju i sprovode najopasnije i najriskantnije misije u koje ih njihova domovina šalje. Zapažene uloge će imati i srpski glumci, ali produkcija trenutno krije njihova imena.

Džejmi Mekšejn i Rubi Dobrev su velika pojačanja. Dobrev će igrati Filipa, jakog i sposobnog agenta srpskog ogranka tajne organizacije. Nakon što je preživeo višestruke užasne ratove u svojoj domovini, on je čovek umoran od svega i posvećen tome da ponovo spreči novi rat. Glavni junaci dolaze u Srbiju, deo je zapleta koji je dosad objavljen.

foto: Instagram

Zvezda serije Dejvid Borijanaz oduševljen je gradom i stalno objavljuje snimke sa snimanja. Čuveni Sili But boraviće u Beogradu još desetak dana. Dejvid je juče snimao u Luci Beograd, dok je popodne proveo u vožnji centrom prestonice. S njim su scene snimali Maks Tiriot i njegova koleginica Džesika Pare, koja se proslavila igrajući u seriji "Ljudi s Menhetna" (Mad Man). Za dobru sliku Srbije na filmu krivac je, kako saznajemo, engleski reditelj i producent Džonatan Ingliš, koji se pre nekoliko godina oženio kostimografkinjom Ivanom Vasić.

foto: Aleksandar Letić

Srpski zet je u Srbiji još 2012. radio dugo očekivani nastavak akcionog srednjovekovnog spektakla "Templar: Krv za krv" (Ironclad 2). Glavu ulogu u filmu igrao je Endi Bekvit, zvezda "Pirata s Kariba" i "Sneča".

Nova hit destinacija: Snimana i serija "Predstraža"

Beograd je poslednjih godina omiljena destinacija za snimanje filmova i serija. U svetskim bioskopima se trenutno prikazuje horor "Plen" kompletno rađen u Srbiji, kao i druga sezona serije "Predstraža". Džonatan Igliš stoji iza ovog projekta. Film je u Srbiji snimao i Džoni Dep.

Kurir/ Ljubomir Radanov, foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track