MUŽ NEĆE DA JEDE NIŠTA ŠTO SKUVAM! Žena se živa POLOMI da mu spremi šta voli, a on se UVEK ŽALI! Ništa mu nije dobro jeo bi samo PICE I HAMBURGERE!
Foto: Profimedia

U PROBLEMU JE

MUŽ NEĆE DA JEDE NIŠTA ŠTO SKUVAM! Žena se živa POLOMI da mu spremi šta voli, a on se UVEK ŽALI! Ništa mu nije dobro jeo bi samo PICE I HAMBURGERE!

Žena -

Njen muž ne jede sve namirnice, a to joj stvara problem. Uvek kuva mnogo povrća koji on ne jede, a onda se oseća kao mama koja mu govori šta bi trebalo jesti. Nije sigurna treba li mu kuvati posebno ili bi se on trebao prilagoditi i jesti ono što ima na raspolaganju. Pitala je ljude na Redditu za savet, a dobila je različite odgovore.

foto: Profimedia

"Za početak, trenutno tražim posao pa on prehranjuje porodicu. S obzirom na to da imam više vremena, obavljam sve kućne poslove, uključujući i kuvanje. Ja jedem sve, osim kečapa, paprike babure i jedno lokalno jelo. Moj muž, s druge strane, ne jede gotovo ništa. Ne voli povrće. Ne voli ni voće, sir ni kiselu hranu, a od semenki ga boli stomak, dok za supu kaže da to nije hrana. Da se on pita, jeli bismo samo testeninu, picu i hamburgere.

"Jedino kuvano povrće koje on voli je paprika babura, koju ja ne volim. Osećam se kao da sam mu mama koja mu govori što da jede, a što ne. Pripremam samo ono što imam i što je zdravo, a onda ga ili molim da to pojede ili mu kažem da naruči hranu, ako mu se ne sviđa ručak."

Ljudi su joj u komentarima napisali: "On je odrastao čovek. Ako mu se ne sviđa hrana koju napravite, neka sam skuva nešto bolje", "Nalazim se u sličnoj situaciji. Moj muž voli meso i krumpire. To je to. Užasno je kada moram posebno kuhati za njega, a posebno za sebe. Za ovo krivim njegovu majku koja nije bila dobra kuvarica i koja mu je dopustila da bira šta će jesti. Možete probati kuvati po novim receptima i nadati se da će mu biti fino", "Vi kuvate, vi birate sastojke. Kuvanje uključuje i planiranje, kupovinu i organizaciju vremena. Ako ne želi jesti ono što napravite, to je njegov problem".

foto: Profimedia

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja