PREŠLA PUT OD BESKUĆNICE DO MILIONERKE: Živela na mestima prepunim BUBAŠVABA, a onda je ova SAMOHRANA majka smislila način da zaradi ogroman NOVAC (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube

BORBA

PREŠLA PUT OD BESKUĆNICE DO MILIONERKE: Živela na mestima prepunim BUBAŠVABA, a onda je ova SAMOHRANA majka smislila način da zaradi ogroman NOVAC (FOTO)

Žena -

Kejt Majnsfeld (40), samohrana majka iz Londona, pre četiri godine ostala je na ulici. Živela je u hostelu koji je bio prepun bubašvaba, a danas je osigurala bolji život za sebe i 16-godišnjeg sina.

Pokrenula je sopstveni biznis, Single to Soulmates i postala lajf kouč (trener života). Naziva se i savetnicom za veze, a ima čak 500 klijenata koji su u potrazi za ljubavlju.

To radi vrlo uspešno, jer 92 posto klijenata završi u srećnoj vezi već nakon godinu dana. Pohvalila se da je odgovorna za 54 veridbi i brakova, kao i tri bebe.

Nedavno je progašena za stručnjaka godine za odnose s javnošću na dodeli nagrade London Prestige Awards. Posao joj danas cvita i otkriva da je do sada zaradila 500.000 funti.

Ipak, kada je pokrenula biznis bila je na najnižoj tački u svom životu.

- Raskinula sam sa partnerom i u to vreme sam honorarno radila, ali nisam zarađivala dovoljno za život. Diplomirala sam novinarstvo i radila u medijima 15 godina. Pokušavala sam da dobijem bolji posao, ali mi nije išlo. Zbog toga sam u jednom periodu živela po hostelima - kaže Kejt.

- Bilo je zastrašujuće. Pre nisam mogla ni da zamislim da to može da se dogodi nekome ko je završio fakultet i pre toga dobro zarađivao - priča Britanka. Prvo je krenula s konsultacijama 'licem u lice', a onda je promenila strategiju. Prebacila se na internet kako bi je čulo što više ljudi.

- Napravila sam web stranicu i naučila kako da radim tehničke stvari. Strategija mi je bila da ulažem što više u posao. Prve godinu dana to je bilo veoma teško - rekla je.

Smislila je onlajn program za ljude koji traže ljubav. To su bile uglavnom žene, a program je trajao tri meseca. U prvom mesecu je trebalo da žene prestanu da izlaze na sastanke i porade na sebi i samopuzdanju.

Dva puta nedeljno je obavljala video poziv za grupe od 20 ljudi. Kada je posao proširila na Fejsbuk, radila je još bolje. Od ovog posla, ozbiljno zarađuje poslednje dve godine. Prošle godine je zaposlila još četiri trenera, a nedavno se proširila na SAD i Australiju.

Najdražio deo posla joj je, kaže, kad vidi ljude kako se zaljubljuju i ponalaze svoj srećan završetak.

- Najveća nagrada mi je kad ih vidim srećne. Neke od njih imale su nisko samopouzdanje ili tražile pogrešne muškarce. Obožavam da pomažem ljudima da počnu da vole sami sebe.

Najveći izazov joj je bio, pored posla, da podiže sina Džejka.

.

- Teško je istovremeno biti i roditelj tinejdžera. Drago mi je da ne moram da radim 15 sati dnevno i da imam vremena da budem i majka - kaže Kejt koja je u međuvremenu i sebi pronašla partnera s kojim se viđa više od godinu dana.

Program na kojem trenutno radi zove se The Date Diet. Tu će učiti žene kako da ostanu u zdravom odnosu i neguju ga.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track