Najnovije vesti

ŽENA TREBA DA ZARAĐUJE MANJE, DA JOJ MUŽ BUDE GLAVNI! Izjava Zorane razbesnela žene, poručile joj: OVO JE I GLUPO I OPASNO!
Foto: Printscreen/Youtube

PRETERALA

ŽENA TREBA DA ZARAĐUJE MANJE, DA JOJ MUŽ BUDE GLAVNI! Izjava Zorane razbesnela žene, poručile joj: OVO JE I GLUPO I OPASNO!

Žena
17:00h

Podaci pokazuju da je svaka treća žena u Srbiji prebijena ili je doživela neki od osnovnih oblika nasilja, a skoro 95 odsto ubijenih žena nije se obratilo institucijama za pomoć.

U ovom poražavajućem mraku, modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah izjavila je:

“Žena treba da deluje uvek manje moćno, da manje zarađuje od muža i da joj muž bude glavna preokupacija, a na njemu je da ona poželi da bude moćna samo za njega”.

foto: Damir Dervišagić

Sigurna sam da Zorana nije imala nameru da razbuktava nasilje nad ženama, ali je sasvim sigurno obilno zalila balkanski primitivizam u kom žena uvek mora da kraj muža bude sramežljiva, mutava, slabašna, nejaka, nemoćna, finansijski zavisna, da bi se on osetio ko muškarčina i imao erekcije, piše Luftika.rs.

U suprotnom, on će biti nesiguran i očajan, libido će mu se urušiti, možda će se vratiti kod mame koja će da mu titra i naziva ga muškarčinom.

Zorana, draga, uz dužno poštovanje prema tvojih 800 hiljada pratilaca, nastavi da se šminkaš i doteruješ, reklamiraš brendove i slično, ne moramo svi biti za sve.

Ok je da imaš svoje mišljenje, ali kad te prati i ko u Boga gleda 800 hiljada devojčica, onda moraš da povedeš računa o odgovornosti.

Nikada svoju ćerku ne bih savetovala da svesno bude manje moćna od muža, da se on ne bi osećao jadno. Neka radi na sebi, nek se razvija, uči, nek gradi samopouzdanje na valjanim osnovama, a ne na glumi moje ćerke da je skrušena žena.

Evo je, još jedna glupost koja je trebalo da nam poruči da ćemo brak sačuvati samo ako preuzmemo ulogu manje moćne žene, ako damo otkaz, postanemo finansijski zavisne i sramežljive spužve na čijim leđima će da niče muževa superiornost.

Volela bih da Zorana objasni svim onim ženama koje trpe batine u braku, koje šetaju sa sunčanim naočarima i sklanjaju decu u sobu da ne slušaju šamare, kako se odlazi od nasilnog muža kad nemaš novac?

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Luftika.rs/Jovana Kešanski

Kurir.rs/Luftika.rs/Jovana Kešanski

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...