KONAČNO ĆETE SAZNATI KAKO SE PRAVI SAVRŠEN PODVARAK! Od ovog jela će vam poći VODA NA USTA, tražiće vam se još (RECEPT)
Foto: Profimedia

tradicionalno jelo

KONAČNO ĆETE SAZNATI KAKO SE PRAVI SAVRŠEN PODVARAK! Od ovog jela će vam poći VODA NA USTA, tražiće vam se još (RECEPT)

Žena -

U ukusu ovog prelepog jela uživa većina nas, a za njegovu pripermu ne treba vam mnogo vremena.

Potrebno je:

1 glavica kiselog kupusa

1 glavica crnog luka

3-4 čena belog luka

1 velika kašika masti

400 grama suvih rebara

malo tucane paprike ljute

1 kašičica slatke crvene paprike

biber u zrnu

listovi lorbera

1 suva paprika

Priprema:

Na masti propržite sitno iseckan crni luk, pa kad postane staklaste boje, dodajte sitno iseckan kiseo kupus i njega prodinstajte. Dodajte suva rebra, tucanu papriku, slatku papriku, lovorov list, biber u zrnu i suvu papriku.

Dinstajte oko 30 minuta, pa dodajte beli luk i sve izjednačite.

Pokrijte folijom i stavite u rernu da se peče oko sat vremena. Pred kraj sklonite foliju da se jelo lepo zapeče.

Uz podvarak možete da poslužite proju koja se odlično slaže uz ovo jelo.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Bakina kuhinja, Super žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja