NIJE BILO VENČANICE ZA NJU ZBOG DEBLJINE! Mlada pre udaje skinula više od 50 KILA, tetke PLAKALE kad su je videle (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

totalna transformacija

NIJE BILO VENČANICE ZA NJU ZBOG DEBLJINE! Mlada pre udaje skinula više od 50 KILA, tetke PLAKALE kad su je videle (FOTO)

Žena -

Mlada koja se bojala da neće "stati" u venčanicu koju je priželjkivala izbacila je samo jednu vrstu namirnica iz ishrane i uspela skinuti više od 50 kilograma.

Australijanka Kajli Mulaki (30) iz Volongonga u okolini Sidneja, pohvalila se fotografijama na Instagramu "pre" i "posle" na kojima je doslovno neprepoznatljiva.

U najtežoj fazi imala je 120 kilograma, da bi se na kraju 2019. godine udala u haljini veličine 8, koja odgovara evropskoj veličini medium, odnosno broju 38.

Uverena je da je tome doprinelo izbacivanje samo jedne vrste namirnica iz ishrane, iako se u međuvremenu posvetila i vežbanju.

Ključ za gubitak kilograma, kaže, bilo je izbacivanje mlečnih proizvoda.

"Sećam se da sam znala da se prestravim pre ulaska u butik sa venčanicama, jer nikad nisam mogla pronaći haljinu koja mi odgovara po veličini, a i ljudi bi me samo posmatrali. Bio je neverojatan osećaj kad sam ušla u butik i shvatila da mogu birati bilo koju haljinu. To je tako kul", kaže.

Dodaje kako je još 2016. počela vežbati sa ličnim trenerom u teretani, koji joj je dao posebnu dijetu, sa puno proteina i povrća, ali nije uspela da smrša. Prvih 15-ak kilograma izgubila je tek sa promenom ishrane, ali ozbiljnije je počela da skida kilograme tek nakon što joj je 2017. godine dijagnostikovan sindrom policističnih jajnika.

Nutricionistkinja joj je preporučila da izbaci mlečne proizvode i gluten, kako bi se lakše nosila s nivoom insulina. Tako je s dijetom koja podrazumeva nizak udeo ugljenih hidrata i šećera, u kombinaciji s vežbanjem skinula gotovo 55 kilograma.

Na dan venčanja sve njene tetke su plakale i rekle joj da izgleda predivno.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja