IMAJTE RAZUMEVANJA AKO JAČA POLOVINA NIJE RASPOLOŽENA: Dragi, šta nije u redu?!
Foto: Profimedia

dame, NE NAVALJUJTE

IMAJTE RAZUMEVANJA AKO JAČA POLOVINA NIJE RASPOLOŽENA: Dragi, šta nije u redu?!

Žena -

Dešava se. Kako da reagujete ako vaš par­t­ner po­ne­kad ni­je ra­spo­lo­žen za seks.

Ba­ci­li ste se na nje­ga, a on uo­p­šte ni­je bio ra­spo­lo­žen za se­ks? Ne bri­ni­te, to je sa­svim no­r­mal­na stvar ko­ja se mno­gi­ma de­ša­va.

Čak i na­j­pro­mis­kui­te­t­ni­ji mu­ška­r­ci do­đu u fa­zu kad im ni­je do lju­ba­vi­sa­nja. Se­k­so­lo­zi ka­žu da ne­ma ra­zlo­ga za bri­gu i sa­ve­tu­ju že­na­ma da u tim si­tua­ci­ja­ma ima­ju ra­zu­me­va­nja.

Ne­dav­no spro­ve­de­no istra­ži­va­nje po­ka­za­lo je da mu­ška­r­ci na se­ks ne mi­sle sva­kih se­dam se­ku­n­di, već da im ta mi­sao kroz gla­vu pro­le­ti „sa­mo“ 19 pu­ta dne­v­no. Ia­ko ni ta bro­j­ka ni­je ma­la, to ni­ka­ko ne zna­či da od­mah že­le da na­sko­če na bi­lo ko­ju oso­bu že­n­skog po­la. Po­red to­ga, i tre­nu­t­na kri­za u ze­mlji je ra­zlog što su lju­di, ge­ne­ral­no, mno­go ma­nje zai­n­te­re­so­va­ni za se­ks. To se na­ro­či­to ose­ća kod mu­ška­ra­ca, ko­ji sa­mo­pou­zda­nje cr­pe iz uspe­šnih ka­ri­je­ra i fi­nan­si­j­ske si­gu­r­nos­ti, pa ako se de­si da tu z

a­ka­žu, igri­ce u kre­ve­tu mo­gle bi bi­ti po­sled­nja stvar ko­ja im pa­da na pa­met. Od­bi­ja­nje se­k­sa ni­je pri­jat­no ni že­na­ma ni mu­ška­r­ci­ma, ali ga pri­pa­d­ni­ce lep­šeg po­la mno­go te­že pri­hva­ta­ju jer mi­sle da s nji­ma ili s ve­zom ne­što ni­je u re­du. Me­đu­tim, po­vre­me­no ra­zi­la­že­nje u se­k­sual­noj že­lji pot­pu­no je no­r­mal­no. Za­to ako se do­go­di da na­pa­d­ne­te svog dra­gog i da vas on iz ne­kog ra­zlo­ga od­bi­je, ni­kad mu ne­mo­j­te re­ći ne­što po­put: „Ka­kav si ti to mu­ška­rac“, jer će ga to do­tu­ći. Za­pa­m­ti­te, pre­ba­ci­va­nje kri­vi­ce ni­kad ne do­vo­di do že­lje­nog re­zu­l­ta­ta. Ume­sto to­ga, raz­go­va­ra­j­te s njim o ne­kim dru­gim, neo­ba­ve­znim te­ma­ma, a ako va­ša že­lja u me­đu­vre­me­nu ne ne­sta­ne, su­p­ti­l­no ga pod­se­ti­te na ne­ke le­pe tre­nu­t­ke iz pro­šlos­ti i ta­ko ispi­ta­j­te te­ren. To je pri­li­č­no do­bra ta­k­ti­ka, ali ako vaš par­t­ner ni na­kon to­ga ne za­gri­ze udi­cu, pa, ni­je smak sve­ta... Sa­mo ne pra­vi­te bauk. Za­gri­šće je ne­kog od na­red­nih da­na!

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track