HTELA JE TORTU ZA ROĐENDAN, A DOBILA JE PONIŽENJE! Gledala je u čudu kako joj kvare njen NAJLEPŠI DAN (FOTO)
Foto: Profimedija

NIJE MOGLA DA SE SMIRI

HTELA JE TORTU ZA ROĐENDAN, A DOBILA JE PONIŽENJE! Gledala je u čudu kako joj kvare njen NAJLEPŠI DAN (FOTO)

Žena -

Jedna od najboljih stvari vezanih za rođendan jeste odlazak u restoran sa porodicom i prijateljima ne bismo li ga proslavili onako kako dolikuje. Slavljenici se uvek najviše obraduju torti.

Korisnica društvene mreže Tviter podelila je svoje loše i veoma ružno iskustvo sa rođendanskom tortom. Ona je veganka i odlučila je da rođendan proslavi u restoranu. Kada je trebala da ugasi svećice, doneli su joj tanjir na kome je bio jedan kolutić banane i veganskim čokoladnim sirupom napisane reči "Srećan rođendan". Devojci koja se potpisuje kao Jazmin, ovaj gest nikako nije bio interesantan.

"Izašla sam kako bih proslavila rođendan, a oni su mi doneli kolut banane umesto moje rođendanske torte", napisala je ona u fotografiju.

Da njen slučaj nije usamljen potvrdila je još jedna devojka koja je objavila fotografiju čaše pune leda sa višnjom na vrhu.

"Jednom sam izašla da proslavim rođendan i oni su mi dali čašu punu leda sa višnjom na vrhu", napisala je ona.

Komentari su bili podeljeni, ali je bilo više onih koj su stali na stranu devojaka i poručili da su bar mogli da joj daju celu bananu, a ne samo jedan kolutić.

Kurir.rs/Super žena/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track