MLADA ZAUSTAVILA PROSIDBU NA SVOM VENČANJU, NASTAO HAOS! Momak koji je hteo da veri njenu rođaku se PAKLENO OSVETIO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PROPAO JOJ DAN

MLADA ZAUSTAVILA PROSIDBU NA SVOM VENČANJU, NASTAO HAOS! Momak koji je hteo da veri njenu rođaku se PAKLENO OSVETIO!

Žena -

Venčanje je dan kada sve mlade žele da se osećaju posebno, u centru su pažnje, ali ponekad imaju i neke čudne zahteve. Jedan muškarac očigledno nije upoznat sa time pa je na jednom venčanju hteo da zaprosi svoju devojku.

Mlada je ceodogađaj opisla na svom profilu na Redditu i prisjtila se tog, za nju, stravičnog događaja.

"Svi se odlično zabavljamo na našem venčanju, muž i ja se družimo s gostima, pričamo i plešemo. Kada odjednom vidim dečka svoje sestrične kako uzima mikrofon od DJ-a i ide prema centru dvorane govoreći kako ima važnu objavu", priča ona i dodaje.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

"Brzo samo došla do njega i rekla mu da nema šanse da zaprosi djevojku na mom venčanju, to je moj dan i ne želim ga delim ni s kim. Moja sestrična i tetka su počele da viču na mene i napravile su veliku scenu."

Iako je uspela da zaustavi prosidbu na svom venčanju, mladi par se verio kasnije i smislio osvetu za njeno ponašanje. Na porodičnom ručku objavili su datum svog venčanja, koji će biti na isti datum kao kada je bila svadba nje i njenog muža, što ju je naljutilo jer neće moći da provedu svoju prvu godišnjicu braka sami, nego će morati da budu na njihovom venčanju.

Kada je celu priču podelila na Internetu, većina ljudi se složila sa njenim ponašanjem rekavši da je venčanje poseban dan za mladence i da niko nema prava da im ga "ukrade".

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror.co.uk/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track