PREKLINJALA SAM MUŽA DA PROBAMO SE.S UTROJE! Kada sam našla VIDEO u njegovom telefonu SRUŠIO MI SE SVET!!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

PREKLINJALA SAM MUŽA DA PROBAMO SE.S UTROJE! Kada sam našla VIDEO u njegovom telefonu SRUŠIO MI SE SVET!!

Žena -

Jedna žena je dugo preklinjala supruga da probaju se*s utroje sa drugim muškarcem, a on je bio jako uzbuđen. Dogovorili su se da njih dvojica nemaju nikakve odnose.

"Rekao je da će to biti prvo iskustvo da me vidi s drugim muškarcem kojeg je on pronašao na internetu. Više puta je dolazio kod nas i bilo je odlično. Sada je već prošlo nekoliko meseci i nismo se čuli s njim - ili je moj suprug insistirao da se ne čujemo."

foto: Profimedia

"Moj suprug ima 35 godina, ja 33, a naš se*sualni partner 28 godina. U braku smo šest godina i imamo ćerku od dve godine. Vremenom je muž postao distanciran, a ja sam bila uverena da ima aferu s drugom ženom. Nešto sam gledala na njegovom telefonui našla video gde ga naš se*sualni partner iz prošlosti oralno zadovoljava. Bila sam šokirana, ali nisam ništa rekla iako mislim da zna da nešto nije u redu. Zbunjena sam jer ne znam da li smo mi u otvorenoj vezi sada? Rekla sam to samo jednoj prijateljici koja je rekla da nemam šta da se žalim na suprugovo ponašanje jer je to ionako bila moja ideja."

Deidre odgovara: "Ako je ikada pravo vreme da se kaže 'pazi šta želiš' onda je to sada. Uključivanje drugih ljudi u vaš se*sualni život može dovesti do ovoga. Ispalo je kao da ste ovo dozvolili svom suprugu, a on je možda razvio osećaj privlačnosti prema muškarcima. Ipak, ovo što on radi je varanje. Insistirajte na razgovoru, recite mu da ste slučajno to saznali i neka bude iskren o svemu što se događa. Možda je zbunjen oko svoje seksualnosti i stideće se da vam to prizna, ali morate potražiti pomoć da ovo rešite."

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track