Najnovije vesti

ROĐENA JE SA CEREBRALNOM PARALIZOM, SAD GOVORI 3 JEZIKA! Anastasija (5) zarađuje 18 MILIONA $ godišnje i to OVAKO!
Foto: Printsreen Youtube

NEVEROVATNO

ROĐENA JE SA CEREBRALNOM PARALIZOM, SAD GOVORI 3 JEZIKA! Anastasija (5) zarađuje 18 MILIONA $ godišnje i to OVAKO!

Žena

Anastasija Radžinskaja je petogodišnja Ruskinja i treća najplaćenija Jutjuberka koja od svojih kanala godišnje zarađuje više od 18 miliona dolara.

Svoje prve korake na ovoj popularnoj platformi napravila je pre nešto više od godinu dana, kada se s roditeljima iz Rusije preselila na Floridu.

Kako bi svojim prijateljima i porodici mogli dočarati novi život, ali i zdravstveni oporavak Anastasije, porodica je počela snimati videe. Naime, Anastasija Radžinskaja, poznatija pod imenom Nastija, rođena je sa cerebralnom paralizom. Tamošnji doktori prognozirali su kako devojčica zbog teške bolesti nikada neće govoriti. Ali, u tome su se itekako prevarili.

foto: Printscreen Youtube

Danas ova petogodišnja Ruskinja govori čak tri jezika – ruski, engleski i španski, a svoje govorničke veštine, ali i porodične radosti svakodnevno deli putem čak šest Jutjub kanala sa gotovo 107 miliona pretplatnika. Upravo zbog tog fenomena, brojni stručnjaci iz ovog polja nazivaju je i najbrže rastućom svetskom video kreatorkom.

Većina njenog sadržaja kreirana je u saradnji s roditeljima, tačnije s ocem, a njen najveći hit bila je poseta zoološkom vrtu iz 2018. godine koji je pregledan više od 767 miliona puta. Nakon sada već digitalnog uspeha, devojčica planira da lansira i svoju liniju dečjih igračaka, mobilnu igru i knjigu koja bi u javnost trebala da izađe već ove godine.

Inače, vodeće mesto najplaćenijeg Jutjubera i dalje drži osmogodišnji Rajan Kaji sa svojim kanalom Ryan's World. Njegova godišnja zarada penje se do vrtoglavih 26 miliona dolara, a prati ga više od 22 miliona ljudi širom sveta. Na drugo mesto liste ugledni magazin Forbs smestio je kanal Dude Perfect, koji vode 30-godišnji prijatelji Kobi Koton, Kori Koton, Garet Hilbert, Kodi Džons i Tajler Džons koji godišnje zarade oko 20 miliona dolara.

Kurir.rs/Novac.hr/Foto: Printscreen, Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...