ISKORISTITE SAJAMSKE POPUSTE: Afrika nije daleko, leto je i zimi blizu
Foto: Promo

ISKORISTITE SAJAMSKE POPUSTE: Afrika nije daleko, leto je i zimi blizu

Žena -

Između Mediteranskog mora i Sahare, na samom severu Afrike, a 140 kilometara od Italije, prostire se Tunis. Sa toplim sunčanim letima i blagim zimama, obiluje vrlo raznolikim predelima. Dok je na severu podnožje planine Atlas, sa bujnim zelenilom i plodnim dolinama, južnije su pustinja i prelepe peščane plaže na 1200 kilometara dugoj obali Mediteranskog mora, koje svakog leta dočekuju putnike iz cele Evrope.

Mnogobrojni hoteli smešteni su na lepo uređenoj obali, sa sadržajima podređenim isključivo uživanju. Na širokoj plaži Hamameta, koja se lagano uliva u bistro more, nalazi se LTI Les Orangers Garden 5* hotel. Nalazi se nadomak samog centra živahnog Hamameta, na samo 4 kilometara udaljenosti, pa ima idealnu lokaciju za obilaske, zabavu i kupovinu. Skoro isto toliko udaljen je i od čuvenih golf terena „Citrus“ i „Yasmine“, pa je zaista mnoštvo sadržaja gostima na dohvat ruke.

foto: Promo

LTI Les Orangers Garden 5* otvoren je 2018. godine i nalazi se u dugačkoj, do savršenstva uređenoj bašti, u kojoj ćete naći hlad pod visokim palmama, na udobnim baštenskim foteljama raspoređenim među prijatnim ambijentom prirode. Luksuzne vile i bungalovi vešto su ušuškani u prostranstvu ovog kompleksa i nude potpunu privatnost svojim gostima. Novi LTI Les Orangers Garden 5* u svom sastavu ima 332 smeštajne jedinice, a krasi ga elegantan i ležeran stil.

Ako volite da odete na letovanje i ne brinete ni o čemu, onda je all inclusive koncept savršena opcija za vas. Ovakav koncept podrazumeva mnoštvo izbora u glavnom restoranu - za doručak, kasni doručak, ručak, večeru i kasnu večeru, a u svemu navedenom možete uživati na terasi restorana, uz pogled na more. Tu su i 3 a la carte restorana (mediteranski, tuniski i azijski) za uživanje u najrazličitijim gurmanlucima, zatim nekoliko barova, kao i odličan izbor salata, pica palačinki i još mnogih slatkih zalogaja u određeno doba dana.

foto: Promo

Bazeni okruženi suncobranima i ležaljkama nalaze se u besprekorno održavanoj bašti, i to dva otvorena i dva zatvorena bazena, od kojih je jedan za one najmlađe goste hotela. U ponudi ćete naći i puno prilika za nešto aktivniji odmor, kao što su razni sportovi na vodi i kopnu, fitnes, animacije u organizaciji tima hotela, ali i kutak za opuštanje u hamamu i sauni.

foto: Promo

Tunis će vas zasigurno očarati živopisnim predelima i raznolikošću, užurbanim orijentalnim bazarima i gostoljubivošću na svakom koraku. Poseta Tunisu je istovremeno i putovanje u prošlost i svet zanimljivih običaja i kulture. Svaki momenat iz njegove istorije ocrtava se u arhitekturi, palatama, arheološkim lokalitetima i muzejima.

foto: Promo

Uverite se sami u čari prelepih plaža i uzbudljivih ukusa orijenta, i već ovog leta provedite nezaboravan odmor u zemlji jasmina. Turistička agencija „1 A Travel“ već tradicionalno je na Sajmu turizma u Beogradu, pa vaše letovanje tokom trajanja istog, od 20. do 23. februara, možete rezervisati sa odličnim sajamskim popustima. Posetite nas u hali 2A i zakoračite u uzbudjivi svet putovanja.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track