NE OBJAVLJUJTE SLIKE SVOJE DECE! Očajna majka doživela HOROR kad je videla gde su završile slike njene devojčice! HOROR!
Foto: Profimedia

Upozorenje!

NE OBJAVLJUJTE SLIKE SVOJE DECE! Očajna majka doživela HOROR kad je videla gde su završile slike njene devojčice! HOROR!

Žena -

Amanda Morgan, 29-godišnja majka devojčice, šokirala se kada je sliku svoje devojčice videla na pornografskom sajtu i odlučila je da upozori roditelje šta im se može desiti ako objavljuju slike dece na društvenim mrežama.

Naime, Amanda je bila ponosna na svoju ćerkicu i sa svima je delila njene fotografije i nije imala pojma da je njeno čedo u velikoj opasnosti. Kasnije je otkrila da su slike njene bebe podeljene na 'slatkim stranicama za bebe'. Međutim, fotografije preslatke devojčice našle su na stranicama za odrasle i iskoristile su je na užasan način.

Taj sajt je ukrao čak tri slike njene bebe, čak su je i fotošopirali i našminkali. Kada je Amanda saznala, bila je očajna.

„Nekontrolisano sam plakao 45 minuta. Niko nije mogao da me smiri. Mislila sam da sam sama za to kriva jer sam objavljivala njene slike", rekla je očajna mama.

„Nisam mogla da spavam kada sam videla svoje dete na sajtu. Osećala sam se bolesno i tužno zbog svih beba koje sam videla na tom sajtu, a tek kad sam pročitala bolesne komentare ispod tih slika", rekla je Amanda, koja je odlučila da to podeli sa celim svetom kako bi proširila svest o opasnostima javnosti na društvenim mrežama.

Od tada, Amanda upozorava roditelje da ne dele slike svoje dece ili da svoje naloge na društvenim medijima naprave da budu samo privatni.

„Moje dete je uvek obučeno, na jednoj od slika nosi džemper sa dugim rukavima i suknju i ne možete da vidite nijedan deo njegove kože. Nikako ne slikajte i ne objavljujete gole slike i u kadi", dala je dragocen savet svim roditeljima.

foto: Instagram

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track