SUPRUGA MI JE PODVALILA TREĆE DETE! Sa drugaricom je skovala plan, ostala TRUDNA, a onda sam doneo ŠOK odluku!
Foto: Profimedia

ŠOK ispovest

SUPRUGA MI JE PODVALILA TREĆE DETE! Sa drugaricom je skovala plan, ostala TRUDNA, a onda sam doneo ŠOK odluku!

Žena -

Ispovest muškarca koji se osetio izdanim i zarobljenim jer je supruga bez njegovog znanja 'radila' na trećem detetu, otkrio je kako je to sve uradila.

U poruci koju je objavio na Reddit's Relationship Advice forumu anonimni suprug tvrdi je da je njegova supruga protiv njegove želje ostala trudna s trećim detetom.

Muškarac (34) objasnio je da je želeo samo jedno dete, ali je supruga koja je jedinica i insistirala je da njihovo dete ima sestru ili brata. Lložili su se na kraju da će imati dvoje dece kako bi imali i dovoljno novca za povremena putovanja i zajedničke izlete.

Međutim, kad je njihovo drugo dete, sinčić, napunio godinu dana, supruga je priznala da je zapravo oduvek želela četvoro dece i da bi trebalo da pokuša da dobiju makar još jedno. On se s tim nije složio, posvađali su se i nekoliko dana nisu razgovarali. Pomirili su se i pao je i s*ksa. On tada toga nije bio svestan, ali je ostala tada trudna sa trećim detetom.

- Došao sam kući s posla dok su deca bila kod deda i bake. Supruga me dočekala s velikim osmehom na licu i pokazala mu pozitivan test za trudnoću, plešući od radosti. Primetila je da izraz na mom licu nije bio toliko oduševljen i počela je da viče na mene. Optužila me da je ne podržava, da je svako dete Božje čudo i da bi trebalo da budem zahvalan. Rekao sam joj da mi je žao, zagrlio sam je i izjavio da sam oduševljen zbog prinove - piše muškarac.

foto: Profimedia

Kad je supruga srećnu vest podelila i sa drugima, postao je sumnjičav jer se sve činilo nekako kao da je već dugo vremena planirala trudnoću. Zato sam sve istražio.

- Dok je spavala, uzeo sam kondome iz fioke i stavio ih pod vodu. Bili su probušeni. Uzeo sam njen telefon i otkrio da ima šifru, što mi je bilo čudno. Međutim, kako ona nema baš neku memoriju, bio sam siguran da je postavila jednostavnu šifru pa sam pokušao s njenim rođendanom. Uspeo sam da otključam mobilni. Pogledao sam poruke i pronašao prepisku s najboljom prijateljicom. Moja supruga joj se požalila da me nikako ne može privoliti da imamo još dece, a prijateljica joj je dala savet kako treba da uradi i ona se složila da više neće uzimati kontracepcijsku pilulu - nastavio je priču.

foto: Profimedia

- Odmah sam je probudio i pitao je li njena trudnoća zaista Božje čudo. Pogledala me srnećim pogledom i počela da plače - piše prevareni suprug, tvrdeći da su se posvađali, ali i da je supruga je insistirala da je trudnoća njen izbor bez obzira je li ili nije uzela pilulu i da ukoliko on ne želi više dece, trebalp je da ode na vazektomiju. Na kraju je suprugu je izbacio iz kuće i ona je otišla kod svojih roditelja.

Muškarac je potom objasnio da se žena vratila doma kako bi bila sa decom, ali ne zna šta da radi dalje.

- Što da radim? Ostanak kod kuće s njom za mene je dovoljno užasan i ne znam da li je zbog svega ostavim. Više joj ne verujem. Izdala me je. Ljut sam, ali ona čeka još jedno moje dete - zaključuje on tražeći savet.

Poruka je postala viralna, a komentiralo ju je više od 1.000 ljudi.

"To je velika izdaja i iz moje perspektive, razlog za razvod. Dete je velika emotivna, fizička i financijska odluka koja uključuje oba partnera. Ona je sebična i manipulativna", "Za mene je to 100 posto razlog za razvod. Laže i manipuliše koristeći se decom. Tome se ne bih vraćao", "Ovo je oblik zlostavljanja. Razgovaraj sa advokatom i potraži psihijatra. Ovo nije u redu!, samo su neki od komentara.

foto: Profimedia

kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja