nije sve u dijeti

JELA JE SAMO BRZU HRANU, 2 GODINE NIJE OKUSILA NIŠTA ZELENO Izgubila 22 KG, a nije nijednom kročila u teretanu, evo kako

Žena -

Enđel Boujer (22) počela je da se deblja zbog svojih loših navika u ishrani. Hranila se uglavnom brzom hranom, a čak dve godine nije pojela ništa zeleno.

Međutim, pre tri godine Enđel odlučila je da promeni svoj život iz korena. Nažalost, bila je previše uplašena da bi krenula u teretanu, pa je vežbala samo na otvorenom i u kući.

I pored toga, postigla je odlične rezultate radeći HIIT treninge i vežbe s podizanjem tegova. Izgubila je 22 kilograma i to bez teretane.

- Počela sam s jednim treningom nedeljno i polako sam ih povećavala. Počela sam da vežbam pet puta nedeljno. Takođe sam pretraživala i čitala članke u časopisima o vežbama u teretani i pratila ih kako bih stvorila one koje mi odgovaraju - otkrila je Enđel.

Ona na društvenim mrežama ne pokazuje samo svoje telo, već želi da podstakne druge da uvrste zdrave namirnice u svoj jelovnik.

bu$$in out the bag

A post shared by ????? ?????? ?? (@angelmaybowyer) on

Fokusirana je na zdravu ishranu sa proteinima poput piletine, govedine i kikiriki maslaca. No i dalje uživa ​​u namirnicama koje baš i nisu zdrave, poput sladoleda.

- Polako. Mali koraci su bitni - savetuje Enđel, piše Fox News.

cute & cozy @russellathleticanz

A post shared by ????? ?????? ?? (@angelmaybowyer) on

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track