Najnovije vesti

EVO KAKO DA VAM SENDVIČ OSTANE SVEŽ I UKUSAN! Uz ove trikove vaš obrok će biti kao UPRAVO NAPRAVLJEN
Foto: Profiemdia

uvek sveže

EVO KAKO DA VAM SENDVIČ OSTANE SVEŽ I UKUSAN! Uz ove trikove vaš obrok će biti kao UPRAVO NAPRAVLJEN

Žena

Mnogima je sendvič najlakša opcija kada je u pitanju užina van kuće, jer možemo da ga pojedemo na poslu ili školi. 

Ipak, loša stvar je to što se brzo usiši i izgubi ukus, bez obzira na sastojke ili posudu u koju ste ga stavili. 

Srećom, postoje određeni trikovi koji garantuju da će hleb ostati hrskav i svež, bez obzira koliko sati je prošlo od pripreme.

Obavezno stavite premaz

Dobar premaz je jedan od zaslužnijih stvari uz pomoću čega sendvič ostaje mekan i svež. Premaz razdvaja hleb i ostale sastojke, i sprečava da vlaga dopre do hleba. Možete da izaberete razne mazalice, sve zavisno šta volite. 

Sastojke za sendvič stavite u odvojenu posudu

Jednako dobra ideja je da sastojke za sendvič stavite u posudu sa hranom odvojeno od hlea.b Dakle, kada se nalazite u kancelariji, možete na licu mesta da sastavite sendvič, kako bi on bio sendvičšto svežiji. Deca će biti oduševljena ovom idejom, koja će ceo proces videti kao zabavu, zbog čega će verovatno pojesti svu hranu koju ste spakovali.

foto: Prifmedia

Izaberite pravi hleb

Umesto tost hleba, koji se obično lako pohuje, odaberite klasičan beli, baget, lepinju ili tortilju.

Ako želite tost, ispecite ga

Ako svakako želite da pravie sendvič od tost hleba, ispecite ga! Možda neće izdržati do podne, ali pečenje će isušiti hleb, tako da neće upiti previše vlage tokom dana.

Izbegavajte da dodajete sastojke koji sadrže dosta vlage

Paradajz je, na primer, jedan od onih sastojaka koji će sigurno doprineti da sendvič izgubi svežinu. Ako želite da dodate sastojke poput omleta ili pržene slanine savetovali bismo vam da ih pustite da se ohlade pre pravljenja sendviča.

Kurir.rs/I.B. 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...