Najnovije vesti

IMAM MUŽA I BEBU, ALI UVEK I MUŠKARCA SA STRANE: Evo zbog čega mi je to POTREBNO, inače bih TOTALNO POLUDELA!
Foto: Profimedia

ISPOVEST MAME

IMAM MUŽA I BEBU, ALI UVEK I MUŠKARCA SA STRANE: Evo zbog čega mi je to POTREBNO, inače bih TOTALNO POLUDELA!

Žena

Jedna majka anonimno je otvorila dušu i priznala da ima "simpatiju" koja nije njen suprug.

Ona je u ispovesti otkrila da zbog drugog muškarca ima potrebu da se sredi, misli o njemu i smeje se "kao luda".

"Tek kada sam postala majka, shvatila sam koliko su ta koketiranja ključna za moju sreću i samopouzdanje. Simpatija je netko ko život čini malo zabavnijim i zanimljivijim. To je nešto čemu se radujemo tokom dana. Stalna mogućnost interakcije mogla bi mi vratiti malo boje na moje obraze i podsetiti me da sam i žena i mama. Gotovo da nije ni važno ko je vaša simpatija. Svatko ko je s*ksi, ali siguran, može proći. Važno je da oboje razumete pravila", objašnjava.

foto: Profimedia

"Trebalo bi da postoji kontakt očima koji traje malo duže nego što bi trebalo. Trebalo bi da se ruke isprepleću jedna u drugu. U želudcu bi trebalo da postoji napeto uzbuđenje i osmeh na licu koji traje, čak i kada sat vremena posle perete posuđe. Može biti i sladak, sramežljiv tip, vaš optičar, vaš porodični doktor ili poštar...", govori majka, pa dodaje:

"To su opasne, uzbudljive misli o muškarcima koji su zauzeti. To mora biti neko koga redovno viđate, neko ko se uklapa u strukturu, rutinu i sigurnost vašeg života", smatra ona.

“Dobra je simpatija neko zbog koga se osećate viđenim i cenjenim tokom dana. Neko za koga vredi staviti malo maskare i ruža za usne. Neko ko će komentarisati kako dobro izgleda vaša haljina, čak i ako na prednjoj strani ima mrlju. Moje su simpatije ljudi koji u meni izazivaju iskre. Sve dok ne izađem iz neurednih dana ranog majčinstva i ne počnem da obnavljam svoj identitet žene, supruge i ljubavnice, oni su sve što imam. Svoj dan ne mogu zamisliti bez njih", objašnjava.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Yourtango, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...