SJAJNA VEST ZA SVE RODITELJE I DECU: Stigao je Moja Kravica Junior jogurt obogaćen sa 10 vitamina!
Foto: Promo

Kompanija Imlek ponovo obradovala mališane

SJAJNA VEST ZA SVE RODITELJE I DECU: Stigao je Moja Kravica Junior jogurt obogaćen sa 10 vitamina!

Žena -

Važnost zdrave ishrane ne treba posebno isticati, jer je svima dobro poznato da od onoga što jedemo i pijemo, u krajnjem slučaju, zavisiti i naš imunitet, ali i celokupno zdravlje. Ovo se posebno odnosi na decu koja su još u rastu i razvoju. Međutim, mnogi roditelji se često součavaju sa poteškoćama kada treba svoje dete da privole da pojede nešto što je zdravo, jer je kod mališana bitno da im se i ukus hrane ili pića dopadne.

foto: Promo

Od sada i kao voćni jogurt

Imajući to u vidu, kompanija Imlek 2017. godine na tržište lansirala je Moja Kravica Junior mleko. Ono je ubrzo osvojilo srca mališana, ali i njihovih roditelja, koji su bili oduševljeni činjenicom da njihova deca od sada mogu da uživaju u omiljenom Moja Kravica mleku obogaćenom vitaminima, koji će im obezbediti zdrav i pravilan rast i razvoj.

Podstaknuti time, a u želji da svoju ponudu za mališane dodatno obogate, kompanija Imlek odlučila da Moja Kravica Junior porodici doda i novog člana – Moju Kravicu Junior jogurt, i to u 3 varijante: beli jogurt od 250g, beli jogurt od 500g, i voćni jogurt sa ukusom jagode i banane od 250g.

Garant zdravog rasta i razvoja

S obzirom na to da obiluje vitaminima, Moja Kravica Junior jogurt idealan je za mališane koji su u razvoju, ali i za sve one koji žele da ojačaju svoj imuni sistem i pruže mu vitamine i minerale koje pospešuju normalno funkcionisanje organizma. Obogaćen sa 10 vitamina, među kojima su veoma značajni A, D3, E, kompleks vitamina B, kao i kalcijum, koji doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju i zuba, ovaj hranljiv napitak može da posluži i kao zdrava užina.

Pored toga, zahvaljujući prisustvu navedenih vitamina, redovna konzumacija Moja Kravica Junior jogurta doprinosi i normalnoj funkciji imunog i nervnog sistema, održavanju normalnog vida i rastu kose, kao i smanjenju umora.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track