VERA IMA 71 GODINU, A IZGLEDA BAR 30 GODINA MLAĐE: A njena tajna je u dobrom SNU, a ovo radi svaki put pre nego što VEČERA
Foto: Profimedia

Zanosna kreatoka

VERA IMA 71 GODINU, A IZGLEDA BAR 30 GODINA MLAĐE: A njena tajna je u dobrom SNU, a ovo radi svaki put pre nego što VEČERA

Žena -

Američka modna dizajnerka Vera Vang (71) je jedna od najuticajnijih osoba na svetskoj modnoj sceni, a njen izgled je glavna tema medija.

Naime, Verine kreacije obožavaju najveće zvezde koje ih često nose na crveni tepih najpopularnijih događaja, ali mnogi se danas pitaju kako modnoj dizajnerki uspeva da izgleda toliko mlado sa 71 godinom.

"Rekla bih da imam sporadične rutine. Sporadično je savršena reč. Mislim, u mladosti sam bila sportista. Bila sam takmičarka u umetničkom klizanju u SAD i baletski plesač .Mislim, kada provedete 16 godina života baveći se aktivno sportom, to ostavlja rezultate. Uz to i vaši mišići pamte", izjavila je Vera.

Modna dizajnerka tvrdi da je za vreme karantina našla vremena da vežba i da se posvetila spavanju i odmoru.

"San je ključan za preživljavanje. Mislim da ne bih mogla da funkcionišem da dobro ne spavam. Ja se uvek moram dobro odmoriti, smatram da je to ključ svega. Dakle, san je veoma važan deo, ali i votka. Ja mislim da je pravi odmor kada možete lepo da se opustite uz koktel. Ne mislim da treba da pijete u 10 sati ujutru, ali mislim da svako treba da popije koktel sa votkom pred večeru i tako napravi pauzu", izjavila je za strane medije.

foto: Profimedia

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track