DEVOJKA SA 18 GODINA OTKRILA DA JOJ JE CEO ŽIVOT BIO LAŽ: Njena životna priča potresla je ceo svet, može da snimi FILM! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tiktok

NIŠTA NIJE BILO KAKO JE MISLILA

DEVOJKA SA 18 GODINA OTKRILA DA JOJ JE CEO ŽIVOT BIO LAŽ: Njena životna priča potresla je ceo svet, može da snimi FILM! (VIDEO)

Žena -

Ajiša otkrila je da je s 18 godina saznala da joj je "ceo život laž" i da je zapravo usvojena, što joj je porodica sakrila.

Devojka je otkrila da je kasnije priča postala još čudnija.

"Moj tata je naterao moju mamu i sestru da čuvaju tu tajnu. Saznala sam da moja mama nije žena koja me usvojila, već je to bila tatina bivša žena, koja mu je zapravo rođaka. Kada su se razveli, htela je da ostane u kontaktu sa mnom, no moj otac to nije hteo iz nekog razloga pa smo se preselili iz države na Maltu kako bismo pobegli od socijalne službe", objasnila je.

@ayeshadav

#stitch with @beckysouthworth there is literally SO much more to this but enjoy ????

♬ Streets - Doja Cat

Iako je žena koja ju je usvojila očeva rođaka, njene informacije nije mogla nigde da nađe, čak i kada je ispitivala očevu rodbinu.

"Saznala sam da je tata lagao o celom svom detinjstvu, poslu i svemu. Kada sam ga pitala za svoj rodni list, odbio je da mi ga da, baš kao i dokumente za usvajanje za koje je rekao da ih je uništio, što nije istina", dodala je.

Devojka je kontaktirala socijalnu radnicu koja se dokopala njenih dokumenata te joj je pronašla biološku majku. Takođe je saznala da ne zna ko joj je biološki otac i da su tri moguća imena navedena u dokumentima. Dodala je da još uvek nije uspela da nađe ženu koja ju je usvojila.

@ayeshadav

Reply to @zeeboygrindz part 2 :) will post more vids about everything if anyones even interested hahaaha #fyp

♬ original sound - aysh

Bonus video:

00:26

ŽENA POKAZALA NAJJEFTINIJI TRIK ZA SKIDANJE KAMENCA: Samo joj je novčič bio potreban, a pogledajte REZULTAT! (VIDEO)

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track