SVE ŽENE RODE SLATKU BEBU, A JA SAM RODILA DŽINA Dočekala sam ga: Šta je DOĐAVOLA ovo?! A sad ga ne dam nikom ni za šta na svetu!
Foto: Profimedia

ispOvest

SVE ŽENE RODE SLATKU BEBU, A JA SAM RODILA DŽINA Dočekala sam ga: Šta je DOĐAVOLA ovo?! A sad ga ne dam nikom ni za šta na svetu!

Žena -

Britanka Ejmi Smit (27) završila na naslovnim stranama novina nakon velikog podviga - rodila je bebu - džina

Carski rez bio joj je zakazan 25. marta i otprilike su Ejmi i njen muž Zek znali da će beba biti krupna.

- Videli smo na ultrazvuku da je poprilično dugačak, a uostalom i Zek i ja smo visoki ljudi. Ali iznenadili smo se kada smo videli koliko je naš sin Zegris zapravo veliki - kaže Ejmi.

Zegris je rođen sa nešto manje od šest kilograma, a bio je dugačak 61 cm.

Ejmi kaže da su i lekari ostali iznenađeni veličinom bebe, pa su ga je dvoje ljudi izvlačilo iz maminog stomaka.

- Sve babice oko mene bile su sitne žene, i čula sam jednu kako kaže da neko mora da uskoči jer je beba ogromna. Nije mogao ni da stane na vagu da ga izmere, toliko je bio težak i dugačak, pa su se jedva snašli - priseća se Ejmi.

Naravno, ni odeća koju su spremili za njega, a koja je veličine kao za tromesečnu bebu, nije bila odgovarajuća. Umesto toga, morali su da mu uzmu odeću za bebe uzrasta od šest do devet meseci.

- Najsmešnije od svega mi je što sam ja potpuno izgubila apetit u trudnoći sa njim, jedva da sam jela. Zamislite koliki bi bio da sam još i jela kao u prvoj trudnoći! - smeje se Ejmi.

Bonus video:

02:29

SRBIJA U VRHU PO BROJU MALOLETNIČKIH ABORTUSA! Seksolog UPOZORAVA: Deca se MORAJU od rođenja vaspitavati da budu seksualno zrela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track