Najnovije vesti

PREFINJENOST JE UVEK GDE I OVAJ HOTELSKI LANAC: Steigenberger Alcazar 5* je biser Šarm El Šeika
Foto: Promo

PREFINJENOST JE UVEK GDE I OVAJ HOTELSKI LANAC: Steigenberger Alcazar 5* je biser Šarm El Šeika

Žena

Kako nas je već i naučio svaki hotel iz poznatog lanca, luksuz u očima, dopunjen je i vrhunskom uslugom i sjajnom hranom, a u slučaju hotela Steigenberger Alcazar 5* sve to je dopunjeno i prednošću odlične lokacije. Naime, ovaj prelepi hotel se nalazi u poznatom Nabq Bay-u, svega 13 km od aerodroma i 12 km od poznatog trga Soho, epicentra zabave, gastronomskih uživanja i šopinga. U neposrednoj blizini je i centar mesta Nabq Bay, kao i odličan tržni centar La Strada.

1ATravel
foto: Promo

Steigenberger Alcazar 5* ima svoju plažu sa pontonom dugim 600m i većim delom plaže koji je prekriven koralima, pa se preporučuje koršćenje obuće za kupanje. Naravno, upotreba peškira i ležaljki je za goste hotela besplatna. Tri velika i dva dečija bazena su tu za uživanje u kupanju i pored plaže. Osim plivanja, za one koji cene aktivan odmor i vole rekreaciju na suncu i u vodi, tu su tereni za tenis i odbojku na plaži, mini fudbal, boćanje, stoni tenis, aerobik, streličarstvo, bilijar, ali i drugi vidovi animacije u toku celog dana. Za ljubitelje treninga sa tegovima, na raspolaganju je teretana u okviru Spa centra, koji je takođe, posebna priča, sam po sebi.

1ATravel
foto: Promo

Usluga u hotelu je All Inclusive što podrazumeva nekoliko glavnih obroka – doručak, kasni doručak, ručak i večera – po principu samopozluživanja i odabira između nekoliko jela, po pravilima hotela. U koncept su uključene užine, kolači, sladoled i domaća pića, kako bezalkoholna, tako i alkoholna. Osim glavnog restorana, u kojem se poslužuju glavni obroci, hotel se može pohvaliti izuzetnom ponudom a la carte restorana: japanski restoran Hama, italijanski restoran Limoni, dva restorana orijentalne kuhinje Rihana i Amoura, zatim restoran mediteranske kuhinje La Maison, i restoran ribljih specijaliteta Sanafir. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova.

1ATravel
foto: Promo

Sobe ovog fenomenalnog hotela se kreću od prostranih, preko veoma prostranih, do izuzetno prostranih i vrlo luksuznih, ali svima im je zajedničko da će u njima svaki gost uživati, kao i da poseduju balkon/terasu, satelitsku televiziju, klima urežaj, ketler, fen za kosu, sef i mini bar (sa vodom i sokovima).

1ATravel
foto: Promo

Ovaj hotel je samo jedan od brojnih u Šarm El Šeiku , koji je vreda naše preporuke. Jednako dobri hoteli su i svuda na obali Hurgade i okruženju, ukoliko ste više zainteresovani za drugu obalu Crvenog mora.

1ATravel
foto: Promo

Za koju god destinaciju da se odlučite, rezervaciju možete napraviti i online putem našeg sajta, kao i telefonski putem call centra gde će vam se na broj 011 655 78 00 ljubazne kolege javiti i dati sve potrebne informacije.

1 / 8 Foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja