VODITELJKA NAPISALA OPROŠTAJNO PISMO LEVOJ DOJCI: Nedavno saznala da boluje od karcinoma, a njena HRABROST je inspiracija mnogima!
Foto: Profimedia

hrabra žena

VODITELJKA NAPISALA OPROŠTAJNO PISMO LEVOJ DOJCI: Nedavno saznala da boluje od karcinoma, a njena HRABROST je inspiracija mnogima!

Žena -

Popularna voditeljka, kojoj je nedavno pronađen tumor od šest centimetara, napisala je otovren pismo i zahvalila se svom telu, a svojim rečima, mnogima je izazvala i osmeh na lice!

Voditeljka "BBC" Džulija Bredberi napisala je oproštajno pismo svojoj levoj dojci, jer ide na mastektomiju zbog karcinoma dojke.

Džulija Bredberi
foto: Profimedia

Džulija (51), majka je troje dece, svojim optimizmom, ali i hrabrošću u borbi sa teškom bolešću mnoge je inspirisala. Pred odlazak na odstranjivanje dojke, napisala je otvoreno pismo i zahvalila se svom telu, a mnoge i nasmejala.

"Poslednji put idem da se prošetam u ovom telu. Poslednji put vodim svoje dojke u šetnju. Jedan od najboljih saveta koje sam dobila tokom ovih nedelja otkad mi je postavljena dijagnoza, glasi da je neophodno da se pozdravim sa dojkom", napisala je voditeljka.

"Moram da se zahvalim svom telu na izdržljivosti, radosti i životu. Zbogom, leva si*o. Dojila sam decu tobom, zajedno smo skakale u more, prešle smo hiljade milja. Dala si i meni, i drugima puno zadovoljstva", napisala je ona uz smajlija.

"Sada je vreme za nešto novo. Hvala svima na podršci i ljubavi, vidimo se s druge strane", napisala je Džulija.

Voditeljka je na preventivni pregled otišla nakon smrti pevačice Sare Harding koja je preminula u 39. godini od raka dojke. Htela je da motiviše pratioce, kojih ima više od 120.000,da se i samo prekontrolišu, a na njenom je utvrđeno da ima tumor od šest centimetara, prenosi "Daily Mail".

Džulija Bredberi
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track