NAPILA SE NA DEVOJAČKOJ VEČERI I BILA NESTAŠNA SA STRIPEROM: Kamera uhvatila SVE, verenik video snimak i uradio NEZAMISLIVU stvar
Foto: Profimedija

au, koja ispala

NAPILA SE NA DEVOJAČKOJ VEČERI I BILA NESTAŠNA SA STRIPEROM: Kamera uhvatila SVE, verenik video snimak i uradio NEZAMISLIVU stvar

Žena -

Jedan mladić obratio se za savet Didri Sanders, čuvenoj stručnjakinji za seks i veze, nakon što je saznao da ga je verenica prevarila na devojačkoj zabavi. Naime, nadzorne kamere snimile su je kako pruža oralni seks striperu.

striper, muški striptiz, žene
foto: Profimedija

"Ne mogu prestati da razmišljam o snimku svoje devojke koja oralno zadovoljava stripera na sopstvenoj devojačkoj zabavi. Smučilo mi se. Treba da se venčamo na Božić, ali nisam siguran hoću li moći nakon prevare", otkrio je 30-godišnjak.

U vezi su tri godine, jako se vole i imaju sjajnu vezu. U nastavku je objasnio da su joj kuma i sestra organizovale zabavu za koju su angažovale stripera.

"Bilo mi je neugodno jer znam kakve mogu biti devojke, posebno kada svi puno piju. Nažalost, moji najgori strahovi su se ostvarili. Naime, moja devojka je oralno zadovoljila stripera u našoj spavaćoj sobi, kao i na zabavi na donjem spratu ispred svih gošći. Saznao sam za to samo zato što su to snimile naše nadzorne kamere u kući", napisao je u obraćanju stručnjakinji.

Prijateljice su je nagovarale na zezanje sa striperom, a mladić kaže da je iznenađen koliko je brzo pristala. Striper se čak zadržao nakon svog performansa i pio je s devojkama.

striper, muški striptiz, žene
foto: Profimedija

"Izvinila mi se nakon što sam joj rekao da znam za prevaru. Rekla je da zna da je pogrešila i muči je griža savesti, ali ja ne mogu iz glave izbaciti sliku nje sa striperom. Ne mogu jesti i spavati zbog toga. Bliži se naše venčanje, ali ja se mučim. Ovo nije tipično za nju niti je nešto slično pre učinila. Znam da bi bila ljuta i povređena da sam se ja spetljao sa striptizetom na momačkoj. Shvatam da je to verovatno bio jedan propust i da je popustila zbog pritiska prijateljica, ali svejedno ne znam što mi je činiti", poručio je mladić.

Savetnica mu je poručila da ponovno razgovara sa devojkom ili će se to pretvoriti u veliki razdor.

"Ona se verovatno nada da će cela stvar proći kao zezancija i misli da taj incident neće uticati na vaš odnos. Imaš joj pravo dati do znanja koliko si povređen. Pitaj je kako bi se osećala da si ti oralno zadovoljio striptizetu na svojoj momačkoj večeri. Alkohol može naterati ljude da se ponašaju na nezamislive načine", savetovala mu je Didri.

Dodala je da taj incident ne mora trajno naštetiti njihovoj vezi ako o tome iskreno razgovaraju i ako natera verenicu da shvati da je njen čin preljube i traži od nje garanciju da to neće ponoviti.

striper, muški striptiz, žene
foto: Profimedija

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

00:30

Darko Lazić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track