ZELENA DOLINA HURGADE: Duge peščane plaže, očuvani koralni grebeni i hotel za preporuku
Foto: Promo

ZELENA DOLINA HURGADE: Duge peščane plaže, očuvani koralni grebeni i hotel za preporuku

Žena -

U jednom od najlepših zaliva na Crvenom moru u Egiptu, opasanom peščanom plažom, dugom 12 kilometara, nalazi se ekskluzivno turističko naselje Sahl Hasheesh, raj za ljubitelje ronjenja i golfa.

Sahl Hasheesh , u prevodu Zelena dolina, nalazi se na oko 20 kilometara južno od Hurgade, a krase ga mnogobrojni luksuzni hoteli. Specifičan je po tome što ima lagunu sa najbolje očuvanim koralnim grebenima, pa se može pohvaliti bogatim podvodnim svetom.

1A Travel
foto: Promo

Ovo simpatično i ekskluzivno mesto pozitivno iznenađuje svoje posetioce, što dugim peščanim plažama, što nesvakidašnjim sportovima kao što su golf, ronjenje, kitesurfing.

Pyramisa Sahl Hasheesh Resort 5* se nalazi u zalivu Sahl Hasheesh, udaljen je 25km od centra Hurgade, i 15km od aerodroma.

1A Travel
foto: Promo

Hotel je otvoren 2007. godine i prostire se na 120.000m². Poslednji put je hotel parcijalno renoviran 2018. godine. Gostima su na raspolaganju bazeni, akva park, brojni barovi i restorani. Zbog svoje lokacije i sadržaja preporučuje se gostima svih uzrasta. Za decu tu su mini klub, akva park, dva dečija bazena i dečiji meni.

Hotel ima svoju 900m široku plažu, jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

1A Travel
foto: Promo

Usluga u Pyramisa Sahl Hasheesh Resort 5* je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima nekoliko restorana – glavni restoran, Pablo’s (italijanska kuhinja) i Calavera (meksička kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Vienna Lobby Bar, Aqua Park Pool Bar, Beach Bar, Juice Bar, Disco Mondial i Arabian Oriental Tent.

1A Travel
foto: Promo

Pyramisa Sahl Hasheesh Resort 5* ima dva otvorena bazena (glavni bazen bez animacija i bazen sa 4 tobogana), dva dečija bazena. Tokom zimske sezone se greje glavni bazen i bazen sa toboganima (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su : gimnastika u vodi, odbojka na plaži, pikado, tenis, stoni tenis, aerobik, dnevne i večernje animacije, uživo muzika, karaoke. Wi-Fi internet je dostupan u lobiju hotela. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

1A Travel
foto: Promo

Za dodatna pitanja i informacije, možete kontaktirati direktno turističku agenciju „1 A Travel“ putem call centra 011 655 78 00 ili posetiti zvanični sajt .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track