TRUDNA SAM I NE ZNAM ŠTA DA RADIM: Nakon prekinute afere, sačekao ju je ŠOK! DETE NIJE SUPRUGOVO jer je imao VAZEKTOMIJU
Foto: Profimedia

NEzgodna situacija

TRUDNA SAM I NE ZNAM ŠTA DA RADIM: Nakon prekinute afere, sačekao ju je ŠOK! DETE NIJE SUPRUGOVO jer je imao VAZEKTOMIJU

Žena -

"Nedavno sam završila višegodišnju aferu s muškarcem kojeg sam upoznala onlajn i s kojim sam zatrudnela. Znam pouzdano da dete ne može biti suprugovo", napisala je žena anonimno u pismu terapeutkinji i kolumnistkinji magazina "The Sun", Deidri.

Kako i sam ističe u pismu, ona nije nimalo ponosna na sebe, ali je u braku dugo bila nesrećna. Pobačaj ne želi jer je u godinama, ali boji se da nema puno izbora.

Trudnoća, test za trudnoću
foto: Shutterstock

- Imam 39 godina i pet godina sam u braku, suprug ima 45 godina i dvoje dece iz prvog braka, a imao je vazektomiju još pre nego što smo se upoznali - ispričala je ona.

Iako nikad nije mislila da želi decu, poslednjih nekoliko godina oseća da joj biološki sat otkucava, pa već neko vreme razmišlja o bebi, a kad je to rekla suprugu, odgovorio je da on nikako ne želi "ispravljati" postupak vazektomije jer ni slučajno ne želi više dece.

- Podsetio me da sam to znala i pre nego što smo se venčali - kaže ona, a kako je priča o detetu među njima uzrokovala svađe i smanjenje privrženosti, ona se počela viđati sa 33-godišnjakom kojeg je upoznala na društvenim mrežama.

prevara
foto: Shutterstock

Nekoliko su puta, kaže, dok joj je moj muž bio na poslu spavali zajedno, ali je zbog osećaja krivoce prošli mesec aferu prekinula i odlučila poraditi na svom braku. Međutim, tada je saznala da je trudna...

- Iako je vrlo težak, izbor imate! - rekla joj je Deidra, i dodala:

- Odlučite da li želite tu bebu čak i ako to znači kraj vašeg braka ili ne. A kako ste i sami svesni da vam je ovo poslednja prilika za majčinstvo, ako je ne iskoristite, možda ćete do kraja života žaliti.

žena, tužna, suze
foto: Profimedia

- S druge strane, ako ipak pobacite, to ćete morati kriti od supruga što će sigurno uticati na vaš odnos - dodala je Deidra i savetovala joj da bez obzira na sve, jednostavno iskreno popriča sa suprugom i vidi ima li smisla spašavati brak ili će dalje nastaviti sama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track