NAJPOVOLJNIJE LETOVANJE U ALANJI, TUNISU I HURGADI: All Inclusive ponude za leto 2024
Foto: Promo

NAJPOVOLJNIJE LETOVANJE U ALANJI, TUNISU I HURGADI: All Inclusive ponude za leto 2024

Zabava -

Početak proleća pravi je period za odabir destinacije za letovanje svakog prosečnog građanina. Obzirom na globalnu inflaciju pokušali smo da nađemo top tri najpovoljnije all inclusive destinacije ovog leta. Alanja, smeštena na obali Antalijske rivijere i Hurgada u Egiptu predstavljaju sjajne opcije za putnike željne pravog odmora i uživanja u luksuznim hotelima. Pored ove dve destinacije zadnjih godina je sve popularnije letovanje u Tunisu, koji osim dobre cene nudi i sve bolju uslugu.

Alanja
foto: Youtube Printscreen

Alanja - Sunčana oaza Antalijske regije

Alanja je dugi niz godina omiljena destinacija mnogih putnika iz naše zemlje, a razlozi za to su mnogobrojni. Sa svojim tirkiznim vodama, peščanim plažama i bogatom istorijom, Alanja nudi idealnu kombinaciju zabave i kulturnog iskustva.

All inclusive aranžmani u Alanji omogućavaju vam da u potpunosti uživate u vašem odmoru bez brige o troškovima. Uključujući smeštaj, obroke, piće i sadržaje na plaži, ovi aranžmani čine vaše letovanje još udobnijim i bezbrižnijim. Hoteli su koncipirani tako da ne morate da mislite o dodatnim troškovima i aktivnostima, već na jednom mestu imate sve i sve to je već uključeno u cenu koju ste platili u agenciji.

Šetnja starim gradom Alanje pružiće vam priliku da istražite uske uličice, posetite lokalne prodavnice i uživate u tradicionalnoj turskoj kuhinji. Plaže poput Kleopatrine plaže pružaju savršene uslove za sunčanje i kupanje, dok brojne aktivnosti poput ronjenja, jedrenja na dasci i vožnje kajakom čekaju avanturiste. U blizini Alanje su mnogobrojni lokaliteti koje je moguće posetiti u toku letovanja. Ne propustite da odete na rafting, posetite velike outlet centre u Antaliji, obiđete drevni grad Side i uživate u gastronomiji na Ataturkovom bulevaru.

Alanja letovanje je sve popularnije i cene aranžama se menjaju kako se leto približava, pa savetujemo da svoj aranžan rezervišete na vreme i tako osigurate povoljnu cenu i odaberete pravi hotel. Imajte u vidu da se svi dobri hoteli u Alanju raspordaju već početkom proleća.

1 A Travel, Hurgada, Sheraton Soma Bay Resort 5*
foto: Promo

Hurgada - Raj na Crvenom moru

Hurgada, smeštena duž obale Crvenog mora, poznata je po svojim kristalno čistim vodama, fascinantnim koralnim grebenima i bogatim podvodnim svetom.

All inclusive aranžmani u Hurgadi koji kreiraju naše turističke agencije već godinama su u samom vrhu popularnosti, kako zbog povoljne cene aranžmana tako i zbog odličnog odnosa cene i kvaliteta. Hoteli u Hurgadi su smeštani na sopstvenoj plaži i svi aranžmani za ovu destinaciju kreirani su tako da nemate dodatnih troškova. Sadržaji na plaži, svi obroci, piće i aktivnosti u okviru hotela uvek su uključeni u cenu aranžmana.

Crveno more je poznato kao jedno od najbogatijih toplih mora na svetu i kao takvo predstavlja jednu od top 3 destinacije za ronjenje i snorkling. Turisti ne propuštaju priliku da probaju ronjenje sa bocama u toku letovanja u Hurgadi. Upustite se i Vi u avanturu istraživanja podvodnog sveta Crvenog mora ronjenjem i kreirajte uspomene za ceo život. Posetite obližnje Rajsko ostrvo i opustite se na plažama sa belim peskom. Takođe Hurgada letovanje 2024 nudi i posetu istorijskim gradovima kao što su Kairo i Luxor. Ne propustite priliku da obiđete piramide u Gizi i nestvarni Luxor. Ova dva lokaliteta pre dve godine su i zvanično proglašena “najinstagramičnijim” mestima u Egiptu.

Tunis
foto: Shutterstock

Tunis – Egzotična destinacija za svačiji džep

Tunis, smešten na obali Sredozemnog mora, privlači posetioce svojom kombinacijom prelepih plaža, fascinantne istorije i bogate kulture. All inclusive aranžmani u Tunisu omogućavaju vam da provedete odmor bez brige o troškovima.

Posetite antički grad Kartaginu, istražite šareni suvenirski bazare u Medini i uživajte u tradicionalnim tunižanskim specijalitetima poput couscousa i tajina. Plaže poput plaže u Susu ili Hamametu pružaju idealne uslove za opuštanje i uživanje pod suncem, dok aktivnosti poput vožnje džipa po pustinji pružaju nezaboravne avanture. Tunis leto 2024 možda ima i najbolji odnos cene i kvaliteta i predstavlja aranžman za svačiji džep. Za one koji vole dobre plaže preporučujemo Sus ili Hamamet, gde možete naći dobar provod i šoping. Putnici koji vole statičniji odmor i užiuvanje na plažama sa puderastim belim peskom radije biraju Mahdiju i Monastir.

Bilo da se odlučite za Alanju, Tunis ili Hurgadu, all inclusive aranžmani čine vaše letovanje jednostavnim i bezbrižnim. Uživajte u sunčanju na prelepim plažama, istražite fascinantnu kulturu i uživajte u raznovrsnim aktivnostima koje ova odredišta nude. Rezervišite svoj odmor što pre kako bi uštedeli jer globoalna inflacija podiže cene iz meseca u mesec.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track