KOZMETIČARKA OTKRILA SVE IRITANTNE STVARI KOJE RADITE Sigurno se nalazite na crnoj listi KLIJENATA, ako ne prestanete sa OVIM!
Foto: Profimedia

otvorila dušu

KOZMETIČARKA OTKRILA SVE IRITANTNE STVARI KOJE RADITE Sigurno se nalazite na crnoj listi KLIJENATA, ako ne prestanete sa OVIM!

Žena -

Ako i vi radite ove stvari, znajte da ste na crnoj listi kod vaše kozmetičarke. Naime, kozmetičarka Sara Gibson je za "The Sun" otkrila šta je najviše nervira kod klijenata.

- Ako konstantno kasnite na termine, nemojte očekivati da će vam salon odmah dati drugi termin. Stvar je u poštovanju rasporeda i vremena koje smo izdvojili za vaš termin. Logično je da se nećete pojaviti ako vam je loše jer niko ne želi osobu koja kašlje i kija da drži za ruku pola sata - kaže ona.

manikir, nokti
foto: Profimedia

Još jedna iritantna stvar je i kada klijentkinje odluče da same skinu gle ili trajni lak kod kuće, što oštećuje nokte, a samim tim o otežava priananje budućeg gela ili laka za nokte. Takođe, često se dešava i da klijentkinje dođu sa starim veštačkim noktima, a da to ne naglase pri zakazivanju i onda im zakazani termin nije dovoljan.

žena, besna, telefon
foto: Profimedia

Sara je upozorila i na slanje poruka i listanje po telefonu tokom termina. To može pokvariti nokte, a takođe može i smetati drugim osobama u salonu. Ona savetuje da ne zanemarite nokte između odlazaka u salon jer se i sami možete pobrinuti za njih na jednostavan način.

ruke, pranje ruku
foto: Shutterstock

- Svakodnevno nanesite serum ili ulje na kožu oko noktiju, to blagotvorno deluje na nokte, a manikir će duže trajati - dodala je Sara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

UHAPŠEN MUŠKARAC U BEOGRADU: Žena ga prijavila da joj preti i da planira atentat na predsednika Vučića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track