GLUMICA SKINULA 20 KILOGRAMA, A NIJE DRŽALA DIJETU! Izbacila samo 1 stvar iz ishrane: Neću da budem grančica, hoću da budem zdrava
Foto: Profimedia

prelomila

GLUMICA SKINULA 20 KILOGRAMA, A NIJE DRŽALA DIJETU! Izbacila samo 1 stvar iz ishrane: Neću da budem grančica, hoću da budem zdrava

Žena -

Svi smo svesni koliko hrana koju unosimo svakodnevno u organizam može imati pozitivan, odnosno negativan uticaj na njegovo celokupno funkcionisanje, ali i naše zdravlje.

Rejven Simon shvatila je da ukoliko želi da skine neželjene kilograme, hranu koja sadrži šećer mora potpuno da izbaci iz ishrane.

Rejven Simon
foto: Profimedia

Slavna američka pevačica, glumica, kantautorka i producentkinja, koja je široj publici najpoznatija je po ulogama u serijama "To je tako Rejven" i "Rejvenin dom", otkrila je da je smršala blizu 20 kilograma tako što je namirnice koje sadrže šećer potpuno izbacila iz ishrane. A mnogi ne znaju da veštačke zaslađivače ne sadrže samo slatkiši, već i mnogi drugi omiljeni namazi, preli i prilozi kao što je kečap - namirnica bez koje Rejven nije mogla da zamisli svoj obrok.

Sve je, naime, počelo tako što je obavila jedan pregled kod lekara. Kada je pokrenula šou program pod nazivom "Rejvenin dom", imala je čak 95 kilograma.

Ipak, uspela je da istopi skoro 20 kilograma i dođe do brojke od 77 isključivo zahvaljujući savetima lekara.

Po sopstvenom priznanju, nije ni znala da ono što jede svaki dan - sadrži puno šećera.

"Kod lekara sam saznala da moja težina nije primerena nekome mojih godina", rekla je tokom gostovanja u emisiji "The View".

Rejven je praktikovala fizičku aktivnost što minimalnije, a ključ uspeha bio je u povremenom postu.

Trudila se, naime, da između doručka i večere bude razlika od 14 sati minimalno, a šećer u bilo kom obliku je u potpunosti izbacila i objasnila da joj je glavni cilj da bude zdrava.

Rejven Simon
foto: Profimedia

"Ne želim da budem tanka poput grančice, već zdrava i spremna da se nosim sa starošću", rekla je.

Na kraju, glumica je navela da je bila zavisna od šećera, a da je to shvatila tek kada je saznala da se on nalazi i u kečapu koji je jela uz gotovo sve i bez kojeg nije mogao da prođe nijedan njen obrok.

0663158007, šećer, zaslađivači, slatka pića
foto: Sorapop Udomsri / Panthermedia / Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Žena.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track