U NOVOM RUHU: Još jedan član Pickalbatros lanca, ali ovaj put u zalivu Soma, izvan gradske vreve Hurgade
Foto: Promo

U NOVOM RUHU: Još jedan član Pickalbatros lanca, ali ovaj put u zalivu Soma, izvan gradske vreve Hurgade

Žena -

Soma Bay se nalazi oko 15 km severno od Safage i oko 45 km južno od Hurgade. Ovde se nalaze luksuzni hoteli i u njima šarmantni restorani, lepa plaža, otvoreni prostori za idealne romantične šetnje, ali i bavljenje različitim sportskim aktivnostima. Soma je sinonim za mir, tišinu i luksuz. Ovde se nalazi profesionalni golf teren/klub koji je otvoren tokom cele godine, kako za iskusne igrače, tako i za početnike. Još jedna osobenost mesta je lepa, duga i široka peščana plaža i dobro očuvan koralni greben. Soma Bay predstavlja idealno mesto za sve one koji žele da pobegnu iz svakodnevnice u nešto spokojniji i raskošniji ambijent. Zaliv je dug oko 5 km i širok oko 2 km i predstavlja zaštićenu zonu regije Crvenog mora, u kojoj je očuvan podvodni svet, pa zbog toga, osim turista koji odsedaju u ekskluzivnim hotelima privlači i veliki broj zaljubljenika u ronjenje, snorkling, kitesurfing…

1A Travel
foto: Promo

Albatros Beach Club Abu Soma 4* se nalazi u oblasti Soma Bay, na oko 5km od grada Safaga i oko 45km od aerodroma u Hurgadi.

Hotel je otvoren 2021. godine kao deo poznatog lanca hotela Pickalbatros (ex Amwaj Blue Beach Resort & Spa). Sastoji se od dve četvorospratne zgrade i u ponudi ima 377 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova kao i raznovrsan sportski sadržaj. Za decu tu je mini club Kiko (4-11 godina) i dečije igralište.

1A Travel
foto: Promo

Albatros Beach Club Abu Soma 4* ima svoju 180m dugačku plažu čiji je veći deo zona sa plitkom vodom, manji deo je sa koralnim grebenom do kog se dolazi pontonom dužine oko 300m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Hotel u ponudi ima 377 smeštajnih jedinica i sve sobe imaju balkon ili terasu, telefon, SAT TV, klima uređaj, sef, mini bar (voda), ketler, fen za kosu. Standard room je površine oko 37m² i može imati pogled na more ili bazen. Deluxe room je površine oko 37m² i ima pogled na more. Kako je uobičajeno, telefon, internet, room service i ostalo van koncepta se koriste uz doplatu.

1A Travel
foto: Promo

Usluga u hotelu Albatros Beach Club Abu Soma 4* je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima) i užine u određeno doba dana. Gostima je na raspolaganju glavni restoran, à la carte restorani kao i nekoliko barova (Columbus caffe, Lobby bar, Beach bar, Sports bar). U konceptu su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Od 25.11 2021. otvoren je i novi à la carte restoran “Red Sky”. U restoranu se služi italijanska kuhinja i otvoren je za vreme večere uz prethodnu rezervaciju. Dodatno se plaćaju uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Shisha bar i sve ostalo van koncepta.

1A Travel
foto: Promo

U hotelu je moguće koristiti usluge pranja i peglanja veša, različite tretmane u salonu lepote, posetiti frizera, kupiti suvenire, pića, slatkiše i druge proizvode uz dodatne troškove, razume se, kao i koristiti usluge taxi službe i doktora.

Hotel ima tri otvorena bazena – 2 bazena za odrasle i jedan dečiji bazen, dva bazena se greju u zimskom periodu (u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta), odbojku na plaži, tenis, teretanu, stoni tenis, pikado, boćanje, aqua aerobik, vaterpolo, aerobik kao i dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet (u javnim prostorijama ograničene brzine). Izvan koncepta, uz doplatu mogu se upražnjavati razni sportovi na vodi, ronjenje, bilijar, iznajmiti osvetljenje teniskog terena i opreme za tenis…

1A Travel
foto: Promo

U okviru Spa centra gostima je bez doplate na raspolaganju zatvoreni bazen, dok se masaže, jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, salon lepote, frizer plaćaju po cenama istaknutim kod pružalaca usluge.

Preporuka za dobar hotel je zlata vredna, a agencija „1 A Travel“ uvek ima šta da ponudi. Izaberite svoje parče raja i napravite online rezervaciju , brzo i lako. Za sve eventualne nedoumice na raspolaganju vam je i kontakt centar - 011/655 78 00.

1A Travel
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track