OČEVI ME NAVODE NA VRUĆE IGRICE DA BI NJIHOVI SINOVI IMALI BOLJE OCENE! S*ksi učiteljica ŠOKIRALA SVET: Voli da pokaže atribute!
Foto: TikTok/yournatash

IZGLEDA NEVEROVATNO

OČEVI ME NAVODE NA VRUĆE IGRICE DA BI NJIHOVI SINOVI IMALI BOLJE OCENE! S*ksi učiteljica ŠOKIRALA SVET: Voli da pokaže atribute!

Žena -

Mnogi su tokom odrastanja bili tajno zaljubljeni u nekog od svojih profesora, ali Natašu Koldston (28), nastavnicu geografije iz Teksasa, ne vole samo njeni učenici, već i njihovi očevi.

Samoprozvana 'vruća učiteljica' je za relativno kratko vreme skupila blizu 30.000 fanova na TikToku, a uverena je da nagli porast treba pripisati činjenici da je objavila da je nastavnica geografije. Zanosna plavuša tvrdi da su mnogi očevi njenih učenika već okušali sreću i pokušali da dogovore 'vruće igre' sa mladom profesorkom.

- Da sam dobila dolar za svakog oca koji je to probao - našalila se u objavi koju je podelila. Verovatno bi bila milionerka, pošto su mnogi fanovi rekli i da su njeno telo i izgled vrhunska, čista desetka.

- Kažu da imam desetku, ali i... vruća nastavnica geografije, to mi automatski daje, dvadeset - kaže gospođica.

- Šta mislite, je li tako? - pitala je Nataša svoje fanove na društvenim mrežama, a dovoljno je reći da ni snimak na kojem je potpuno obučena nije prošao nezapaženo među pratiocima.

Jedan od njih bio je toliko zatečen njenom lepotom da je tvrdio da joj ni 20 ocena ne bi bila dovoljna.

- Mislim da si ti čista 'stotka' - napisao je oduševljeno u komentarima, a onda, kao pravi Romeo, dodao: Mogu li da imam privatne časove?

Nema podataka o pohađanju nastave kada Nataša predaje, ali mnogi komentatori su izjavili da ne bi propustili nijedan dan škole da imaju takvu učiteljicu.

- Ona je razlog zašto bih išao u školu svaki dan - napisao je jedan čovek.

Iako ima hiljade fanova i pratilaca, Nataša je, kako je otkrila, trenutno slobodna, odnosno nema partnera.

(Kurir.rs/24sedam.hr)

Bonus video:

03:28

SVAKI DIJABETIČAR MOŽE ŽIVETI NORMALNO: U Srbiji živi 700.000 ljudi sa dijabetesom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track