PROVALITE GA NA KECA I TO NA PRVOM SASTANKU! Evo šta modni dodaci govore o muškarcu: Ako nosi šešir, voli da bude u centru PAŽNJE!
Foto: Jussi Nukari / Shutterstock Editorial / Profimedia

zanimljivo

PROVALITE GA NA KECA I TO NA PRVOM SASTANKU! Evo šta modni dodaci govore o muškarcu: Ako nosi šešir, voli da bude u centru PAŽNJE!

Žena -

I muškarci kao i žene jednako vole modne dodatke, a upravo oni otkrivaju njegovo pravo "ja". Šešir na prvom sastanku tako otkriva muškarca koji traži pažnju, dok sunčane naočare znače da nešto skriva.

Sentimentalci nose nakit

Muškarci retko nose nakit, osim ako ima neko posebno značenje. Ako primetite da nosi narukvicu, zasigurno mu ju je poklonio neko bitan što vam otvara jedinstvenu temu za razgovor.

Džejson Momoa, Leni Kravic
foto: Profimedia

Šešir otkriva egomanijaka

Muškarci koji nose šešir ili kapu vole da budu drugačiji. Ako ih nose na sportskim terenima, zapravo žele da istaknu koliko su posebni, a to znači da vole da budu u centru pažnje, piše 24sata.hr.

Muškarac, žena, Vodoinstalater
foto: Shutterstock

Kišobran je modni dodatak pouzdanog muškarca

Ako se muškarac na sastanku pojavi s kišobranom, a kiša ne pada, to znači da je najverovatnije proverio vremensku prognozu. Njegovo odgovorno ponašanje ukazuje na to da ništa ne prepušta slučaju i da voli da planira.

Princ Čarls, Boris Džonson, kišobran
foto: Printscreen/YouTube/The Royal Family Channel

Naočare za sunce simboliziraju tajanstvenost

vozač, kola, naočare za sunce
foto: Profimedia

Na sastanku je jako bitno da vidite partnerove oči, pa ne govore uzalud da su one ogledalo duše. Muškarac koji na prvom sastanku sakriva oči ispod tamnih sunčanih naočara, najverovatnije nešto skriva i u životu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:23

NE BISTE VEROVALI OD ČEGA SVE MOŽE DA SE NAPRAVI NAKIT Milica i Slobodan napravili pravo malo čudo OVI MATERIJALI SU OPASNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track