NAJLEPŠI DOČEK NA NAJLEPŠOJ PLAŽI: Na vreme rezervišite svoja mesta za doček Nove godine na mekom i toplom pesku zlatne boje
Foto: Promo

NAJLEPŠI DOČEK NA NAJLEPŠOJ PLAŽI: Na vreme rezervišite svoja mesta za doček Nove godine na mekom i toplom pesku zlatne boje

Žena -

Soma zaliv se nalazi oko 45 km južno od Hurgade. Ovde se nalaze luksuzni hoteli, a u njima šarmantni restorani, lepe plaže, otvoreni prostori za idealne romantične šetnje, ali i bavljenje mnogim sportovima.

Soma bay je sinonim za mir, tišinu i luksuz. Ovde se nalazi profesionalni golf teren/klub koji je otvoren tokom cele godine, kako za iskusne igrače, tako i za početnike. Još jedna osobenost mesta je lepa, duga i široka peščana plaža i dobro očuvan koralni greben. Soma Bay predstavlja idealno mesto za sve one koji žele da pobegnu iz svakodnevnice u mir i luksuz. Zaliv je dug oko 5 km i širok oko 2 km i predstavlja zaštićenu zonu regije Crvenog mora, u kojoj je očuvan podvodni svet, pa zbog toga, osim turista koji odsedaju u ekskluzivnim hotelima privlači i veliki broj zaljubljenika u ronjenje, snorkling, kitesurfing…

1A Travel
foto: Promo

Sheraton Soma Bay Resort 5* nalazi se u mestu Soma bay, oko 55km od Hurgade i aerodroma. Hotel u ponudi ima 326 smeštajnih jedinica raspoređenih u trospratnoj zgradi. Arhitektura ovog hotela inspirisana je hramom Karnak i predstavlja savršen spoj drevnog i modernog stila. Preporučuje se porodicama sa decom kao i gostima svih uzrasta. Za decu tu su dečiji bazen, aqua park, dečiji klub, igralište.

Hotel se nalazi na lepoj 800m dugačkoj plaži gde je jedan manji deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

1A Travel
foto: Promo

Sheraton Soma Bay Resort 5* ima ukupno 326 smeštajnih jedinica (classic, standard sea view, deluxe sea view i apartmani) opremljene po međunarodnim standardima. Sve sobe poseduju TWC, klima uređaj, SAT-TV, Wi-Fi internet, sef, mini bar, balkon/terasa/veranda.

1A Travel
foto: Promo

Usluga je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana – L’ Emporio Ristorante (italijanska kuhinja), L’ Abydos Brasserie (internacionalna kuhinja) i Sea View Restauran (roštilj). U ponudi je i nekoliko barova – Al Farafra Pool Bar, Sea Breeze Beach Bar, Water Sports Bar i Solar Lobby Bar.

Gostima hotela su na raspolaganju diskoteka, bazeni za decu odrasle (2 bazena se greju tokom zime), Wi-Fi internet u celom kompleksu, teniski teren, dnevne animacije, diskoteka (besplatan ulaz). Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

1 / 4 Foto: Promo

Ukoliko smo vas zainteresovali, ali nismo pogodili najadekvatniji izbor hotel za vas, pogledajte i druge hotele iz naše ponude za Hurgadu https://www.1atravel.rs/destinacija/hurgada/. Ukoliko Vam je udobnije možete napraviti i online rezervaciju preko našeg sajta. Za dodatna pitanja i informacije, ali i rezervacije, možete nas kontaktirati i putem call centra, na broj 011 655 7800.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track