IZVADIO PRSTEN, PA POPIO ŠAMAR OD KOG JE NA MESTU PAO! Ovaj detalj je izbacio ženu iz TAKTA: PAKLENU PROSIDBU neće zaboraviti!
Foto: Printscreen

LOŠE SE ZAVRŠILO

IZVADIO PRSTEN, PA POPIO ŠAMAR OD KOG JE NA MESTU PAO! Ovaj detalj je izbacio ženu iz TAKTA: PAKLENU PROSIDBU neće zaboraviti!

Žena -

Većina ljudi danas na društvenim mrežama deli trenutke iz svojih privatnih života omogućavajući tako svojim prijateljima da vide kako žive i šta rade. Mnogi od takvih videa i fotografija postaju viralni, a jedan momak koji je pokušao da zaprosi svoju devojku baš je tako postao poznat.

prosidba
foto: Printscreen

Sve se odigralo kada je nepoznati mladić odveo svoju devojku na utakmicu, a kada je pokušao da je zaprosi kleknuo je na koleno i izvadio prsten iz džepa. Devojka je bila srećna dok nije ugledala prsten.

@narcitytoronto A Guy Proposed At The Blue Jays Game & It Didn't End Well ?? #bluejays #failedproposals #torontotiktok #toronto ♬ original sound - Narcity Toronto

Razlog zašto se naljutila je što je prsten bio ustvari ona dečija lizalica u obliku prstena. Kada je to ugledala devojka je svom partneru lupila takav šamar da je zamalo pao, a zatim je kao šlag na tortu na njega prosula svoje piće i otišla ljuto.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:57

PALA PROSIDBA NA NASTUPU! Sandra Afrika otkrila na kakav spektakularan način je ZAPROŠENA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track