NADOMAK JEDNE OD NAJLEPŠIH PLAŽA U ZEMLJI: Hotel sa pogledom vrednim milion dolara, u blizini poznate, prelepe plaže
Foto: Promo

NADOMAK JEDNE OD NAJLEPŠIH PLAŽA U ZEMLJI: Hotel sa pogledom vrednim milion dolara, u blizini poznate, prelepe plaže

Žena -

Malta, ili zvanično Republika Malta, mala je i gusto naseljena ostrvska država koju sačinjava arhipelag u sred Sredozemnog mora na jugu Evrope. Iako fizički čini deo severne Afrike, Malta se smatra delom južne Evrope. Malta je pretežno brdovito ostrvo sa najvišim vrhom od 244m. Površinskih vodenih tokova nema, pa je vegetacija ostrva skromna. Klima je sredozemna sa izuzetno blagim zimama.

1A Travel
foto: Promo

Obala Malte je samo delimično razuđena. Ceo arhipelag čine tri ostrva: Malta, Gozo i Komina. Saobraćaj se na Malti obavlja levom stranom, kao u Velikoj Britaniji. Malteška kultura je spoj mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru sa ostrvima. To su mahom okolne mediteranske kulture, ali i kulture zemalja koje su vladale Maltom pre sticanja nezavisnosti.

Kuhinja je tipično mediteranska, bazirana na lokalnim sezonskim proizvodima i plodovima mora. Najveći je uticaj italijanske kuhinje, posebno sicilijanske, ali su primetni i uticaji tuniške, španske, berberske, britanske i francuske kuhinje.

1A Travel
foto: Promo

Hotel Paradise Bay 4* nalazi se na oko 5km od naselja Mellieha, od glavnog grada Valeta je udaljen oko 25km i oko 30km od aerodroma.

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu, pogodnu za plivače i ljubitelje sportova na vodi i ronjenja. Ležaljke i suncobrani na plaži i peškiri su besplatni (uz depozit) Dodatno se plaćaju sve aktivnosti Bluewaves Watersports centara.

1A Travel
foto: Promo

U hotelu Paradise Bay 4* standardne sobe su veličine oko 30m2 sadrže kupatilo, fen za kosu, klimu, satelitsku TV, sef, mini bar, wi fi internet i balkon.Dodatno se plaća korišćenje telefona.

Hotel pruža uslugu Bed&Breakfast, HB+ polupansion (doručak i večera), Full Board+ (doručak, ručak i večera) - samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima. Pored tri glavna restorana, poseduje i 2 bara, od kojih je jedan na plaži.

1A Travel
foto: Promo

Paradise Bay 4* poseduje četiri bazena od kojih su tri otvorena i jedan zatvoreni koji se greje tokom zimskog perioda. U svojoj ponudi hotel ima teniski teren, dečje igralište, mini market, suvenirnicu, fitnes. Svi tretmani za negu i ulepšavanje, sportovi na vodi, škola ronjenja i oprema za ronjenje, sportovi na vodi, škola ronjenja i oprema za ronjenje, parking, suvenirnica, mini market podrazumevaju dodatnu doplatu. Sportovi na vodi i kursevi ronjenja sa stručnim instruktorima na raspolaganju su tokom cele godine. Bazen koji se greje u zatvorenom radi tokom hladnijih meseci. Saunu i hidromasažnu kadu možete da koristite na zahtev, a obezbeđeni su i popusti na cene masaža. Objekat takođe raspolaže teniskim terenom i dečijim igralištem.

1A Travel
foto: Promo

Za druge ponude na istoj destinaciji, možete se informisati putem zvaničnog sajta, gde istovremeno možete uraditi i online rezervaciju ukoliko pronađete svog favorita među hotelima iz naše ponude na Malti . Ne zaboravite da su u ponudi naše agencije i prelepa Hurgada , magični Tunis i gostoljubiva Turska , a za sve informacije koje su vam potrebne, možete nam se obratiti putem call centra - 011 655 78 00.

1A Travel
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track