POSTOJE 2 SCENARIJA U KREVETU ZA SVAKOG MUŠKARCA! Zbog toga umiru od straha: Evo kako šta da radite ako prerano doživite VRHUNAC!
Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

NIJE TOLIKO STRAŠNO

POSTOJE 2 SCENARIJA U KREVETU ZA SVAKOG MUŠKARCA! Zbog toga umiru od straha: Evo kako šta da radite ako prerano doživite VRHUNAC!

Žena -

Među najčešćim problemima u intimnim odnosima kod muškaraca jeste erektilna disfunkcija, čije posledice oseti i partnerka. Seksualna terapeutkinja Šantel Oten, iz Australije, tokom razgovora u svom podkastu "Sex Therapy", otkrila je nekoliko saveta za sve one koji se bore sa erektilnom disfunkcijom.

Muškarac koji je želeo da ostane anoniman tokom razgovora sa ovom terapeutkinjom, istakao je da se susreće sa anksioznošću svaki put kada treba da ima intimni odnos. To mu otežava samu predigru i dovodi do gubitka erekcija tokom vođenja ljubavi. Šantel je objasnila da postoje dva normalna scenarija za svakog muškarca - da će ponekad da izgubi erekciju, a ponekad će rano da ejakulira.

seks
foto: Shutterstock

Kako ova terapeutkinja tvrdi, postoji mogućnost da sama vaša slika u glavi - kako ćete da se pokažete u krevetu dovodi do ovih problema. Caka je da se opustite i sebe ubedite da će sve biti u redu! Njen pacijent je potom podelio svoje prethodno iskustvo sa jednom devojkom.

- Mislim da sam malo društveno neprilagodljiv, posebno kada se srećem sa devojkama. Prilično me odvraća od toga jer znam da ako stvari idu dobro i ako mi se sviđa ova devojka, mislim previše unapred - otkrio je on, na na šta mu je Šantel odgovorila da intimne odnose prate i "čulno iskustvo", a ne samo fizičko.

- Fokusiraj se na zadovoljstvo, a ne na performanse. Dakle, ako ćete da imate odnos sa nekim, razmislite o tome: 'Okej kako miriše? Kakav je osećaj njene kože? Šta mi se sviđa na njenom telu? - savetovala je ona za kraj.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track