TROVALA MUŽA MESECIMA! JEDAN SASTOJAK MU DODAVALA U KAFU: Pokušavala da ga ubije iz ovog BIZARNOG razloga, a on je RAZOTKRIO!
Foto: Shutterstock

NEVEROVATNO

TROVALA MUŽA MESECIMA! JEDAN SASTOJAK MU DODAVALA U KAFU: Pokušavala da ga ubije iz ovog BIZARNOG razloga, a on je RAZOTKRIO!

Žena -

Velika porota je optužila Melodi Felikano Džonson iz Tusona za pokušaj ubistva prvog stepena, pokušaj da izvrši teški napad i trovanje hranom ili pićem.

Sudski dokumenti do kojih je došla KVOA podružnica CNN-a navode da je muž osumnjičene Robi Džonson počeo da primećuje loš ukus kafe još u martu dok su on i Melodi Džonson bili stacionirani u Nemačkoj.

Melodi Felikano
foto: Printscreen

Robi Džonson služi u američkom vazduhoplovstvu, prema rečima policiji. U izjavi o mogućem uzroku kaže se da su Džonsonovi još uvek živeli zajedno sa svojim detetom, ali su prolazili kroz razvod.

Robi Džonson je koristio trake za testiranje bazena da bi otkrio da je njegov lonac za kafu „pokazao visok nivo hlora“, navodi se u sudskom dokumentu.

Navodno je koristio skrivenu kameru da otkrije Melodi Džonson kako sipa nepoznatu supstancu u aparat za kafu.

Džonson je rekao istražiteljima da se pretvarao da nastavlja da pije kafu kako bi mogao da sačeka dok se ne vrate u državnu bazu vazduhoplovnih snaga Dejvis Montan pre nego što podnese policijski izveštaj.

Vrativši se u SAD, Robi Džonson je rekao da je koristio više skrivenih kamera tokom nekoliko dana koje su pokazale „kako Melodi uzima izbeljivač, sipa ga u posudu, a zatim priđe i sipa u aparat za kafu“. Istražitelji kažu da Robi Džonson „veruje da je žena pokušala da ga ubije da bi prikupila naknadu za smrt“.

Melodi Džonson se izjasnila da nije kriva na suđenju u petak.

Dodeljen joj je javni branilac. Ona je zadržana u zatvoru okruga Pima do sledećeg zakazanog pojavljivanja pred sudom 6. septembra.

Sudski zapisnici pokazuju da je kaucija za Džonsonovu određena na 250.000 dolara.

Tužioci su rekli sudiji da je visoka kaucija neophodna jer je osumnjičena nedavno kupio kuću na Filipinima u blizini porodice i smatraju da postoji rizik od bekstva.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

01:03

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA NINE PRLJA: Od svetla marine u Dubaiju do krijumčarenja kokaina i odsjaja metalnih rešetaka zatvora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track